Ξεκίνησαν οι παραγγελίες των περιορισμένης παραγωγής Alfa Romeo Giulia NRing και Stelvio NRing.

Η ειδική έκδοση των δύο μοντέλων χαρακτηρίζεται από πλήθος ανθρακονημάτινων στοιχείων και εμφάνιση Circuito Grey.

Τα highlights στο εσωτερικό: Δερμάτινο Alcantara τιμόνι, ηχοσύστημα Harman Kardon και οθόνη 8,8 ιντσών.

Το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Στο δεξί άκρο του ταμπλό αναγράφεται ο αύξων αριθμός παραγωγής του μοντέλου.

Με την παράδοση του αυτοκινήτου ο αγοραστής θα βρει ένα welcome kit που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και μανικετόκουμπα Quadrifoglio.

Νέες Alfa Romeo Giulia & Stelvio NRing

4.640 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2018)

Η Alfa Romeo λανσάρει τις ειδικές, περιορισμένης παραγωγής, εκδόσεις NRing για τις Giulia και Stelvio, ως φόρο τιμής στην πορεία της ιταλικής φίρμας στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Ύστερα από 108 χρόνια παρουσίας της Alfa Romeo στον παγκόσμιο χάρτη της αυτοκίνησης, η μάρκα προχωρά στο λανσάρισμα της ειδικής έκδοσης NRing για τις Giulia και Stelvio, των οποίων η διάθεση θα περιοριστεί στις 108 μονάδες ανά μοντέλο. Οι νέες αυτές εκδόσεις έχουν μοναδικό εξοπλισμό, όπως το αριθμημένο σήμα στο ταμπλό από ανθρακονήματα και την εμφάνιση Circuito Grey, αποκλειστικά διαθέσιμη σε αυτήν την περιορισμένη έκδοση.

Επιπλέον της σπορ εμφάνισης που χαρακτηρίζει τις Giulia και Stelvio Quadrifoglio, ο στάνταρ εξοπλισμός στην ειδική σειρά NRing είναι υπερπλήρης περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων φρένα carbon-ceramic, μπάκετ καθίσματα Sparco με κόκκινες ραφές και σκελετό από ανθρακονήματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mopar με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στον επιλογέα, επενδεδυμένο με Alcantara δερμάτινο τιμόνι. Έπειτα, το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και τα πλευρικά μαρσπιέ, ενώ το παζλ ολοκληρώνεται με τα φιμέ τζάμια, το πακέτο ηχοσυστήματος Harman Kardon premium και το σύστημα Alfa Connect 3D Nav με οθόνη 8,8 ιντσών.
 

Σε ό,τι αφορά στο μηχανικό σύνολο της Giulia NRing, όπως επίσης και της Stelvio NRing, αποτελείται από τον V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,9 λτ. με απόδοση 510 ίππων και ροπή 600 Nm, ενώ υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF με torque vectoring μέσω των δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συμπλεκτών, που συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφερθεί πως μαζί με την αγορά ενός εκ των 216 ειδικών εκδόσεων που θα κατασκευαστούν συνολικά οι ιδιοκτήτες θα λάβουν ένα αριθμημένο μοντέλο σε κλίμακα 1:18 πριν την άφιξου του αυτοκινήτου, ενώ μετά την παράδοση ο αγοραστής θα βρει ένα welcome kit, που αποτελείται από αγωνιστικά γάντια Sparco και εξατομικευμένο ειδικό σακάκι, σπορ τσάντα στο μοτίβο της Alfa Romeo, μανικετόκουμπα Quadrifoglio και τα γνήσια υποδήματα, σχεδιασμένα από το Car Shoe, με το έμβλημα Quadrifoglio.

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως οι παραγγελίες για τις Alfa Romeo Giulia NRing και Stelvio NRing έχουν ξεκινήσει ήδη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το κόστος αγοράς.

Mercedes
RENAULT