H 812 Superfast.

Νέες Ferrari τον Σεπτέμβρη

3.060 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2019)

Πυρετωδώς εργάζονται στην Ferrari για τον πολύ «καυτό» Σεπτέμβριο. Τι φημολογείται πως θα δούμε;

H Ferrari μπορεί να έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα αρκετά νέα μοντέλα, ωστόσο φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα ή δύο ακόμη μέσα στους επόμενους μήνες.

Σε δηλώσεις που έκανε ο CEO της φίρμας Louis Camilleri, επιβεβαιώθηκε πως δύο νέες Ferrari θα κάνουν το ντεμπούτο τους πολύ σύντομα χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Το ένα από αυτά φημολογείται πως θα μπορούσε να είναι η 812 Superfast Spider που θα εξοπλίζεται με τον ίδιο V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων απόδοσης 800 ίππων και 718 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι επιδόσεις του θα είναι κοντά σε αυτές της coupe έκδοσης, κάτι που σημαίνει πως το μοντέλο θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα γύρω στα 2,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 340 χλμ./ώρα.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το δεύτερο μοντέλο με τις φήμες να κάνουν λόγο πως πρόκεται για την F8 Spider. Θα πρόκειται πιθανότατα για ένα roadster με έναν V8 twin-turbo κινητήρα με απόδοση κοντά στα 720 άλογα που θα κάνει το 0-100 σε λίγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και το πρώτο SUV της Ferrari κάτω από το όνομα Purosangue ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Ferrari αναπτύσσει και ένα ακόμη sportscar που θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας της.
 

OPEL NEA MONTELA
test center