5 φωτογραφίες »

H έκδοση Bronze Collection.

Νέες εκδόσεις για το Range Rover Evoque

7.715 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2021)

Την προσθήκη της έκδοσης P300 HST, αλλά και της νέας ειδικής έκδοσης Bronze Collection στην γκάμα του Range Rover Evoque ανακοίνωσε η Land Rover.

Πριν από λίγο διάστημα η Land Rover έκανε τα αποκαλυπτήρια του Range Rover Evoque Autobiography, ωστόσο η βρετανική μάρκα έκανε πιο πλούσια την γκάμα του SUV, προσθέτοντας την σπορ έκδοση P300 HST και τη νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Bronze Collection που αυξάνει το στοιχεία της κομψότητας.

 
Ξεκινώντας από την τελευταία ειδική έκδοση Bronze Collection, βασίζεται στο Evoque S και προσθέτει πλήθος διακοσμητικών στοιχειών σε χάλκινη απόχρωση. Αυτά εντοπίζονται κατα κύριο λόγο στην οροφή και σε λεπτομέρειες στο πλαϊνό μέρος. Μέρος των νέων χαρακτηριστικών είναι ένα ξεχωριστό σετ τροχών 20 ιντσών σε σκούρο γκρι φινίρισμα. Η ειδική έκδοση διατίθεται επίσης σε τρία χρώματα και οι πελάτες μπορούν να τη συνδυάσουν με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους κινητήρες για το Evoque, συμπεριλαμβανομένου του Plug-In υβριδικού P300e, το οποίο έχει ηλεκτρική αυτονομία έως 55 χλμ.
To Evoque HST.

To Evoque HST.

 
Αναφορικά με το Evoque HST, αντλεί έμπνευση από τον μεγαλύτερο «αδερφό» του το Range Rover Sport HST. Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από πολλά μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ ανάλογης απόχρωσης είναι και οι ζάντες 20 ιντσών. Για τη συγκεκριμένη έκδοση υπάρχει μόνο μία επιλογή βενζινοκινητήρα αυτή του 4κύλινδρου τούρμπο 2,0 λίτρων ισχύος 300 ίππων.      
 
Αμφότερα τα μοντέλα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά με τη μάρκα να τιμολογεί το Range Rover Evoque Bronze Collection από 54.250 ευρώ στη Γερμανία, ενώ η έκδοση P300 HST στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκινά από 50.400 λίρες (περίπου 58.500 ευρώ).   

Mercedes
moto