• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέες υπηρεσίες και παροχές των εταιρειών

7.779 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/4/2020

Οι εταιρείες είναι δίπλα σου και στα δύσκολα: Οι εταιρείες αυτοκινήτου λάνσαραν νέες υπηρεσίες και παροχές ή εναλλακτικά επικαιροποίησαν ήδη υπάρχουσες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού.

FORD: Hybrid Bonus: Puma & Kuga με επιτόκιο 3,49% & 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση


Ουδέν κακό αμιγές καλού» αναφέρει η γνωστή ρήση των στωικών φιλοσόφων, το οποίο σημαίνει πως σε κάθε πράγμα, όσο και αν φαίνεται αρνητικό, βρίσκεται πάντοτε κάτι το θετικό. Στην περίπτωσή μας για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο και σε ό,τι έχει να κάνει με την αγορά του αυτοκινήτου, οι ελληνικές αντιπροσωπείες φρόντισαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κόσμου προσφέροντας νέες υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες της παρούσας κατάστασης και των μέτρων που ισχύουν. Μάλιστα οφείλουμε να πούμε πως οι εταιρείες έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά, δρώντας ακόμα πιο γρήγορα και από χώρες με πιο ανεπτυγμένες αγορές.

E-Shops, επεκτάσεις εγγυήσεων και delivery
Οι νέες υπηρεσίες λοιπόν αφορούν τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων, αλλά και σε αυτό του After Sales, καλύπτοντας έτσι τους δύο μεγάλους τομείς της αγοράς αυτοκινήτου. Ανάμεσα στις νέες υπηρεσίες που θα συναντήσουμε λοιπόν είναι η δυνατότητα διαδικτυακών αγορών μέσω e-shops, δωρεάν επεκτάσεις εγγυήσεων, παραλαβή και παράδοση οχήματος στο σπίτι, καθώς και προσθήκη νέων κανονισμών υγιεινής. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε αρκετές περιπτώσεις κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες υπήρχαν ήδη, ωστόσο αναδείχθηκαν λόγω των περιστάσεων. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι προσφέρει κάθε εταιρεία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)