• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Citroen θέλοντας να κάνει πιο εμφατικό το λανσάρισμά του νέου C3, παρουσιάζει τη νέα σπέσιαλ έκδοση «Feel».

Το Citroen C3 Feel θα φτιαχτεί σε 250 αντίτυπα, τα οποία ξεχωρίζουν από την απόχρωση Polar White και την Sport Red οροφή την οποία κοσμεί ένα τεράστιο αυτοκόλλητο «C3», που υπάρχει επίσης στις μπροστά πόρτες αλλά και πίσω.

Στηρίζεται στην κορυφαία έκδοση Shine και εξοπλίζεται με τον κινητήρα βενζίνης PureTech 110 S&S. Η τιμή του Citroen C3 Feel ορίζεται στη Γαλλία στα 21.490 ευρώ.

Νέο Citroen C3 Feel

Διαβάστηκε από 4329 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2016

Σηματοδοτώντας την έναρξη της διάθεσης του νέου C3, η Citroen φτιάχνει μια σπέσιαλ έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το νέο μικρό της μοντέλο. Ας γνωρίσουμε το Citroen C3 Feel.

 
Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Citroen για το νέο C3. Μάλιστα, η γαλλική εταιρεία για να κάνει πιο εμφατικό το λανσάρισμά του, παρουσιάζει τη νέα σπέσιαλ έκδοση «Feel».
 
Το εν λόγω Citroen C3 θα φτιαχτεί σε μόλις 250 αντίτυπα, τα οποία ξεχωρίζουν από την απόχρωση Polar White και –κυρίως- την Sport Red οροφή την οποία κοσμεί ένα τεράστιο αυτοκόλλητο «C3», που υπάρχει επίσης στις μπροστά πόρτες αλλά και πίσω. Τα φιμέ παράθυρα και οι Cross τροχοί των 17 ιντσών, συμπληρώνουν οπτικά την εικόνα.
 
Η απόχρωση Urban Red απαντάται στο εσωτερικό, όπου προστέθηκαν υφασμάτινες επενδύσεις Capsule Red. Πρεμιέρα στο μοντέλο κάνει το ConnectedCam, το οποίο με HD κάμερα με ευρυγώνιο φακό, σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε στα social media.
 
Το παρόν δίνει και το σύστημα infotainment Citroen Connect Nav, με 7άρα οθόνη αφής, 3D GPS και φωνητικές εντολές. Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, εξοπλίζεται με το Citroen Connect Box, που περιλαμβάνει το SOS Pack, το Blind Spot Monitoring και κάμερα οπισθοπορείας.
 
Στηρίζεται στην κορυφαία έκδοση Shine και εξοπλίζεται με τον κινητήρα βενζίνης PureTech 110 S&S. Η τιμή του Citroen C3 Feel ορίζεται στη Γαλλία στα 21.490 ευρώ.