• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τιμή για το άρτια εξοπλισμένο αυτό Duster είναι 19.490 ευρώ.

Η έκδοση μπορεί να παραγγελθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.

Νέο Dacia Duster Black Collector

10.796 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2019

Αυτό είναι ό,τι πιο ξεχωριστό έχει να προσφέρει η Dacia στην γκάμα του Duster. Πάρτε μάτι.


Mια μοναδική περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το Duster κάτω από την ονομασία «Black Collector» ετοίμασε η Dacia αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας.

Η έκδοση μπορεί να παραγγελθεί αποκλειστικά διαδικτυακά για μόνο 500 αυτοκίνητα και  στον πολύ πλούσιο εξοπλισμό του κορυφαίου εξοπλιστικού επιπέδου Prestige (αυτόματο air-condition, πίσω κάμερα, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, GPS πλοήγηση, Apple CarPlay, Android Auto) προστίθενται τώρα σύστημα ήχου Focal, νέες κάμερες και μοναδικής σχεδίασης σκαλοπάτια στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Φυσικά, το μαύρο περλέ εξωτερικό χρώμα δίνει στο Duster ξεχωριστή νότα και είναι η αφορμή για την ονομασία της έκδοσης.

Η τιμή για το άρτια εξοπλισμένο αυτό Duster είναι 19.490 ευρώ αλλά αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πιο ακριβή επιλογή. Ο λόγος είναι ότι η Dacia προτίμησε να κάνει την έκδοση αυτή διαθέσιμη μόνο με τον 1.300άρη TCe των 130 ίππων σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο της φίρμας που εδώ στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς και δεν προσφέρει το 150άρι μοτέρ και το σύστημα τετρακίνησης ούτε προαιρετικά.

H έκδοση αυτή δεν θα έρθει στην χώρα μας.

47 διαθέσιμα άρθρα για DACIA  DUSTER

Tags: DACIA DUSTER