Νέο Ford Everest: To SUV της Ford με τις δυνατότητες του Ranger
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ford Everest: To SUV της Ford με τις δυνατότητες του Ranger

6.995 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2022)

To Εverest, το νέο SUV της Ford για την αγορά της Αυστραλίας, βασίζεται στην πλατφόρμα του Ranger, είναι hi-tech στην καμπίνα και συνδυάζεται αποκλειστικά με diesel κινητήρες.

Βασίζεται στην πλατφόρμα του Ranger το νέο Ford Everest

Το νέας γενιάς Everest παρουσίασε η Ford για την αγορά της Αυστραλίας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προσφερθεί μετέπειτα και σε Ασία και Αφρική, όχι όμως σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Το Everest βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Ranger και έτσι κατορθώνει να προσφέρει τις μεγάλες off-road δυνατότητες του αμερικάνικου pick-up, ενώ η Ford ισχυρίζεται πως πλέον, η νέα του γενιά διαθέτει καλύτερη κύλιση στην άσφαλτο χάρη στο μεγαλύτερο μετατρόχιο του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δύο ψηφιακές οθόνες μεγάλου μεγέθους

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, η ματιά θα πέσει αμέσως πάνω στην τεράστια οθόνη αφής που βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας και έχει μέγεθος από 10,1 ίντσες έως 12 ίντσες. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και έχει μέγεθος από 8 έως 12,4 ίντσες. Η σχεδίαση της καμπίνας είναι διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και η Ford έχει φροντίσει να προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό όπως θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικώς ρυθμιζόμενα καθίσματα και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.

Με δύο diesel μοτέρ στα 2,0 και 3,0 λίτρα

To νέο Everest θα προσφερθεί στην Αυστραλία με δύο πετρελαιοκινητήρες. Η πρώτη επιλογή θα είναι ένας τετρακύλινδρος bi-turbo 2,0 λίτρων και η δεύτερη ένας V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων. Ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων θα στέλνει την κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς αναλόγως την έκδοση.

Οι τιμές του θα ανακοινωθούν σύντομα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
NISSAN