Η νέα γενιά του Ford Ranger είναι πιθανό να βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα γενιά του Ford Ranger είναι πιθανό να βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας.

Νέο Ford Ranger το 2019

18.733 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Η ετήσια συνεδρίαση των μετόχων της Ford ήταν μια ευκαιρία ώστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με επερχόμενα μοντέλα της εταιρείας. Δείτε τι μάθαμε.

Η Ford πραγματοποίησε την ετήσια συνεδρίαση των μετόχων της νωρίτερα σήμερα και η εταιρεία αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με κάποια από τα επερχόμενα μοντέλα της.

Αφορμή για να δοθούν πληροφορίες στο κοινό ήταν η ετήσια συνέλευση των μετόχων της Ford.

Αφορμή για να δοθούν πληροφορίες στο κοινό ήταν η ετήσια συνέλευση των μετόχων της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Βίντεο από την εκδήλωση δεν θα κυκλοφορήσουν παρά αύριο το πρωί, αλλά έχουμε αναφορές σχετικά με το τι ειπώθηκε από μέσα του εξωτερικού που παρευρέθησαν στη συνάντηση.
 
Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η ερώτηση των μετόχων σχετικά με το αν το Ranger του 2019 θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα ή αν θα βασίζεται σε κάποιο υπάρχον μοντέλο. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Mark Fields απάντησε ότι το pick-up της Ford θα βασίζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και σημείωσε ότι είναι πιθανό να έχει πλαίσιο τύπου σκάλας.
Τα νέα δεν προκαλούν έκπληξη καθώς οι αποφάσεις αυτές θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και η εταιρεία έχει παλαιότερα δηλώσει ότι το «Ranger είναι για αυτούς που θέλουν ένα οικονομικό, λειτουργικό, τραχύ και ευέλικτο pick-up». Πέραν αυτού, με αυτόν τον τρόπο η Ford θα τοποθετήσει το Ranger απέναντι σε βασικούς αντιπάλους όπως το Chevrolet Colorado / GMC Canyon, το Toyota Tacoma και το Nissan Frontier.
 
Ο Fields συνέχισε αναφερόμενος στο επερχόμενο ηλεκτρικό crossover της εταιρείας το οποίο είπε ότι θα είναι ένα «μικρό» SUV. Η Ford δεν έχει αποκαλύψει σχεδόν τίποτα σχετικά με το μοντέλο πέραν του ότι θα έχει αυτονομία πάνω από 482 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

citroen
test center