2 φωτογραφίες »

H ισχύς του θα πηγάζει από έναν 5κύλινδρο turbo 2,5 λίτρων της Audi με απόδοση 600 άλογα.

Νέο KTM X-Bow

2.743 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Αυτό είναι το αγωνιστικό με το οποίο η KTM θα αντιμετωπίσει τις Porsche και Audi στην GT2 κατηγορία.


H ΚΤΜ, η εταιρεία κατασκευής από αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που έχει έδρα την Αυστρία, θα γίνει η τρίτη μάρκα που θα συμμετάσχει στην αγωνιστική κατηγορία GT2 μέσω του ολοκαίνουριο X-Bow GTX.

H εταιρεία έδωσε στο φως μια σειρά από ψηφιακές εικόνες σχετικά με το πώς θα μοιάζει το μοντέλο κάνοντας γνωστές παράλληλα και κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, η ισχύς του θα πηγάζει από έναν 5κύλινδρο turbo 2,5 λίτρων της Audi με απόδοση 600 άλογα για την GT2 κατηγορία και με ιπποδύναμη 500+ αλόγων για την GTX. Όσον αφορά στο βάρος, το αυτοκίνητο ζυγίζει μόνο 1.000 κιλά, κάτι που κάνει το νέο KTM X-Bow GT2 να έχει αναλογία 2 κιλά/ίππο.

Το 2020 θα ξεκινήσει η πρώτη σεζόν της αγωνιστικής κατηγορίας GT2 που θα επιτρέπει στις ομάδες να προσφέρουν στα αυτοκίνητά τους περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη αεροδυναμική «βοήθεια» σε σχέση με τα όσα προβλέπονται στην GT3. Η ΚΤΜ θα βρεθεί αντιμέτωπη στο πρωτάθλημα με την Porsche και την Audi.

To αγωνιστικό Χ-Bow, σε πρωτότυπη μορφή, συμμετείχε στον 24ωρο αγώνα Αντοχής στην Βαρκελώνη τον περασμένο Αυγουστο υπό την αιγίδα της Reiter Εngineering. Mέσα στο 2020, η KTM θα κατασκευάσει 20 τέτοια αυτοκίνητα.
 

NEO TRAFIC
moto