• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Kia παρουσίασε στο Ην. Βασίλειο μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του νέου Rio, την Pulse, η οποία εκεί κοστίζει από 14.595 λίρες.

Το Kia Rio Pulse προσφέρεται στις αποχρώσεις Clear White και Midnight Black.

Υπάρχουν κόκκινες πινελιές σε αεραγωγούς, καθρέπτες, ποδιές και οροφή, ενώ μαύρη είναι η γρίλια με περίγραμμα χρωμίου. Τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ οι τροχοί των 17 ιντσών έχουν ελαστικά 205/45.

Nέο Kia Rio Pulse

4.598 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/7/2017

Το νέο Kia Rio απέκτησε μια σπέσιαλ έκδοση περιορισμένης παραγωγής, την Pulse, στην οποία αναβαθμίζεται το στιλ και ο εξοπλισμός του κορεάτικου μικρού. Ας τη γνωρίσουμε…

Η Kia παρουσίασε στο Ην. Βασίλειο μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του νέου Rio, η οποία εκεί κοστίζει από 14.595 λίρες.
 
Λόγος γίνεται για το Kia Rio Pulse, το οποίο έχει ως στάνταρ τις αποχρώσεις Clear White και Midnight Black. Επιπλέον χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν το μοντέλο από την υπόλοιπη γκάμα είναι οι κόκκινες πινελιές σε αεραγωγούς, καθρέπτες, ποδιές και οροφή, ενώ μαύρη είναι η γρίλια, της οποίας το περίγραμμα είναι σε απόχρωση χρωμίου. Τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ οι τροχοί των 17 ιντσών έχουν ελαστικά 205/45.
   
Στο εσωτερικό, το Kia Rio Pulse έχει απομίμηση δέρματος σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Το τιμόνι είναι δερμάτινο, όπως και ο επιλογέας, ενώ τα πεντάλ είναι αλουμινένια. To σύστημα infotainment έχει οθόνη 5 ιντσών, στην οποία προβάλλεται και η κάμερα οπισθοπορείας. Υπερπλούσιος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας.
 
Η μοναδική επιλογή είναι ο 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1,25 λίτρων, που αποδίδει 83 ίππους και 121 Nm ροπής και ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.
 

21 διαθέσιμα άρθρα για KIA  RIO

Tags: KIA RIO, Pulse