• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το SP Signature υιοθετεί την σχεδιαστική συνταγή της Kia.

Νέο Kia Signature

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2019

Aυτό είναι το νέο SUV που ετοιμάζει η Kia για να μπει στις γραμμές παραγωγής της. Γνωρίστε το.

Την εξελιγμένη έκδοση του SP concept που έκανε ντεμπούτο πέρυσι παρουσίασε μόλις η Kia στην Έκθεση Αυτοκινήτου που γίνεται αυτή την εβδομάδα στην Σεούλ της Νότιας Κορέας. Το νέο concept έχει μετονομαστεί σε SP Signature και πληροφορίες αναφέρουν πως η Kia σχεδιάζει να το βάλει σύντομα σε γραμμή παραγωγής λίγο αργότερα αφού προηγηθεί η επίσημη παρουσίασή του αργότερα αυτό το έτος.

Πρόθεση της μάρκας είναι να το προσφέρει και στην Ευρώπη ενώ, αν πιστέψουμε τις αναφέρουν διαρροές από στρατόπεδο της μάρκας, το όνομα με το οποίο θα διατεθεί θα είναι Tusker. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο το μοντέλο παραγωγής να παρουσιαστεί ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, αφού η Kia έχει αφήσει να εννοηθεί πως έχει μεγάλες προσδοκίες για την πορεία του μοντέλου στην αγορά της Bόρειας Αμερικής.
 
Το SP Signature υιοθετεί την σχεδιαστική συνταγή της Kia στην πιο μοντέρνα εκδοχή της. Το σχήμα της γρίλιας είναι όμοια με αυτή που έχουμε δει σε άλλα μοντέλα της μάρκας ενώ η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων είναι αρκετά φουτουριστική. Την προσοχή τραβούν επίσης οι πολύ ξεχωριστές ζάντες αλλά και το φινετσάτο πίσω μέρος, αν και οι δύο ψεύτικες απολήξεις της εξάτμισης αφαιρούν κάτι από τον περιπετειώδη χαρακτήρα του concept.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα και την έκδοση παραγωγής αναμένονται σύντομα.
 

Tags: KIA