Νέο Land Rover Range Rover SV τίγκα στην πολυτέλεια
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Land Rover Range Rover SV τίγκα στην πολυτέλεια

4.914 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Ντεμπούτο έκανε το νέο Land Rover Range Rover SV, ακολουθώντας την παρουσίαση της 5ης γενιάς του Range Rover που είδαμε πριν από περίπου δύο μήνες.

Ανεβάζει τα στάνταρ στην πολυτέλεια

Η ώρα της επίσημης αποκάλυψης για το νέο Land Rover Range Rover SV έφτασε, με το βρετανικό SUV να εισέρχεται στην γκάμα του ολοκαίνουργιου Range Rover που είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβρη, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια και δυνατότητες προσαρμογής.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κεραμικές, δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις

Η πιο σημαντική προσθήκη στο Range Rover SV είναι κάποια κεραμικά κομμάτια που χρησιμοποιούνται τόσο εξωτερικά, όπως για παράδειγμα στο ειδικό στρογγυλό λογότυπο SV, όσο και εσωτερικά στον επιλογέα ταχυτήτων, τα χειριστήρια έντασης ήχου και τον επιλογέα του συστήματος Terrain Response. Μάλιστα η Land Rover υπογραμμίζει πως θα προσφέρει επίσης το SV με φινιρίσματα με κεραμική επίστρωση. Επιπλέον μέσα στην καμπίνα είναι προαιρετικά διαθέσιμη και η χρήση ξύλου που διακοσμείται με μικρά διαφορετικά σχήματα. Παρούσα και μία ειδική δερμάτινη επιλογή για τα καθίσματα.

Πολλά σχέδια τροχών και παλέτα με όλα τα χρώματα!

Το SV δέχεται και άλλες εξωτερικές αναβαθμίσεις για να το διαφοροποιήσει από το τυπικό μοντέλο. Αυτές περιλαμβάνουν αποκλειστικούς τροχούς 23 ιντσών με επτά διαφορετικά σχέδια. Ταυτόχρονα οι πελάτες θα είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα από 14 πρόσθετα χρώματα από την SV Bespoke Premium παλέτα που περιλαμβάνει γυαλιστερό και σατινέ φινιρίσματα. Εάν δεν βρεθεί το χρώμα της αρεσκείας του εκάστοτε πελάτη μέσα από αυτές τις επιλογές τότε η Land Rover προσφέρει τη δυνατότητα SV Bespoke Match to Sample που μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε εξωτερικό χρώμα! Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA