Το μήκος του VEGA ανακοινώνεται πως θα είναι 4.877 χιλιοστά.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού αυτού crossover δεν υπάρχουν.

Nέο Neuron EV VEGA

2.116 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Αυτό είναι το ηλεκτρικό crossover που ετοιμάζει αμερικάνικη Neuron EV με την βοήθεια κινέζικων κεφαλαίων.

To πρώτο της επιβατικό αυτοκίνητο αποκάλυψε η Neuron EV, μια αμερικάνικη start-up εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων που λαμβάνει ισχυρή οικονομική στήριξη από κινεζικά κεφάλαια.

Μέχρι πρόσφατα η Neuron EV ασχολούταν με την κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων όπως το T-One pick-up/van και την νταλίκα Torq. Το πρώτο της επιβατικό έχει την ονομασία VEGA (Versatile Electric Grand Automobile) και όπως και η υπόλοιπη γκάμα της, παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης πως πρόκειται για ένα «μοναδικό crossover που συνδυάζει την άνεση ενός επιβατικού αυτοκινήτου με την αξιοπιστία ενός φορτηγού» ενώ τονίζει ακόμη πως το σασί του είναι τέτοιο που θα προσφέρει στο VEGA «πολύ μεγάλη ακαμψία στις στροφές».

Το μήκος του VEGA ανακοινώνεται πως θα είναι 4.877 χιλιοστά, το πλάτος του 1.981 χιλιοστά και το ύψος του 1.676 χιλιοστά, κοντά δηλαδή στις διαστάσεις  μοντέλων όπως το Volkswagen Touareg και το Land-Rover Range Rover Sport. Η καμπίνα θα είναι, σύμφωνα με την μάρκα, αρκετά ευρύχωρη ενώ και ο χώρος των αποσκευών θα είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού αυτού crossover δεν υπάρχουν ενώ και οι φωτογραφίες που υπάρχουν είναι ψηφιακές, αφού ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί κάποιο πρωτότυπο.
 

VW LEASEPRO
test center