• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault λανσάρει στο Ην. Βασίλειο τη νέα έκδοση Twingo Iconic Special Edition. Οι τιμές ξεκινούν εκεί από τις 14.595 λίρες (15.850 ευρώ) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο.

Το νέο Renault Twingo Iconic Special Edition προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις, τις Crystal White, Diamond Black και Mint Green. Στηρίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Dynamique.

Τα ημιδερμάτινα καθίσματα με την καρό επένδυση «Iconic», έχουν λεπτομέρειες «Mint Green». Στον εξοπλισμό έχουμε αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενους καθρέπτες cruise control με speed limiter, αλλά και GPS.

Νέο Renault Twingo Iconic

3.319 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Η Renault θέλει να τονίσει πως το Twingo είναι ένα εμβληματικό όχημα πόλης και για αυτό λανσάρει στο Ην. Βασίλειο τη νέα έκδοση Iconic Special Edition. Ας δούμε πώς ξεχωρίζει το γαλλικό μίνι…

Η Renault λανσάρει στο Ην. Βασίλειο τη νέα έκδοση Iconic Special Edition στο μίνι της μοντέλο, το Twingo. Οι τιμές ξεκινούν εκεί από τις 14.595 λίρες (15.850 ευρώ) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο, ενώ με το αυτόματο κιβώτιο EDC, υπολογίστε από 15.515 λίρες (16.850 ευρώ). Η γαλλική εταιρεία τονίζει πως χάρη στον επιπλέον εξοπλισμό, οι πελάτες γλιτώνουν ως και 740 λίρες (804 ευρώ).
 
Το νέο Renault Twingo Iconic Special Edition προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις, τις Crystal White, Diamond Black και Mint Green. Στηρίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Dynamique, στην οποία προσθέτει τα πλευρικά γραφικά «Iconic», τους αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς των 16 ιντσών, την ηλεκτρική αναδίπλωση των καθρεπτών και την υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή η οποία έχει το ίδιο σχέδιο με το εσωτερικό.
   
Εκεί, συναντάμε τα ημιδερμάτινα καθίσματα με την καρό επένδυση «Iconic», τα οποία έχουν πράσινες λεπτομέρειες «Mint Green», μια απόχρωση που υπάρχει και στα πατάκια. Στον εξοπλισμό υπάρχουν αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενοι καθρέπτες cruise control με speed limiter, αλλά και GPS.
 
Το Twingo Iconic προσφέρεται με τον TCe turbo κινητήρα της Renault, οι 90 ίπποι του οποίου επιτρέπουν στο γαλλικό μίνι να κάνει το 0-100 σε 10,8 δλ., την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η φίρμα είναι στα 4,3 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 ορίζονται στα 99 γρ./χλμ.

34 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO