Aπουσιάζει η παραδοσιακή γρίλια.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πιο γήινος.

Διαρροή: SEAT El-Born

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2019)

To «ξαδελφάκι» του επερχόμενου I.D hatch θα παρουσιάσει στην Γενεύη η SEAT. Δείτε τώρα τις πρώτες εικόνες.

Οι πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο concept της SEAT με την ονομασία El-Born ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και παρά το ότι oι teaser εικόνες έδειχναν πως πρόκειται για ένα πολύ σπορ μοντέλο, η μάρκα έκανε την έκπληξη και δίνει στο πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό πολλά στοιχεία πολυμορφικού.

Το ότι δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με κινητήρες εσωτερικής καύσης φαίνεται ξεκάθαρα από τον πρόβολο του El-Born, αφού απουσιάζει η παραδοσιακή γρίλια και η σχεδιαστική του γλώσσα είναι αρκετά φουτουριστική. Πολλά είναι τα κοινά σημεία που έχει με τον «ξαδελφάκι» του στην VW, το Ι.D Ηatchback, κυρίως στο συνολικό του σχήμα και τις εμπρός κολώνες.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πιο γήινος σε σχέση με αυτόν του I.D Concept και συμβαδίζει περισσότερο με την σχεδίαση υιοθετεί η μάρκα στην τελευταία γενιά μοντέλων της. Το μάτι πέφτει στους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους χαμηλά στην κονσόλα και στον χώρο ανάμεσα στα δύο εμπρός καθίσματα, ενώ την παράσταση κλέβει η μεγάλη οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας και ο επιλογέας ταχυτήτων που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του El-Born δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη αλλά αν λάβει το ηλεκτρικό σύστημα του I.D hatch, τότε η ισχύς θα πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 170 ίππων σε συνδυασμό με μια μπαταρία 111kWh.

H αναλυτική του παρουσίαση θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα.
 

Toyota
moto