Tο νέο Korando θα διατίθεται με δύο κινητήρες.

Η SsangYong υπόσχεται επίσης ότι σύντομα θα λανσαριστεί και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου.

Tο νέο Korando θα διατίθεται με δύο κινητήρες.

Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2019.

Nέο SsangYong Korando

2.929 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έφερε μαζί της στην Γενεύη την νέα γενιά του Korando SUV. Δείτε το.

To νέο Korando στην τέταρτη γενιά του αποκάλυψε στην Γενεύη η SsangYong, προσφέροντας του νέα σχεδίαση, καινούριο εσωτερικό διάκοσμο και δύο επιλογές στα μηχανικά του σύνολα.

Το νέο μοντέλο είναι πιο μακρύ, πιο χαμηλό σε ύψος και πιο πλατύ από τον προκάτοχό του, ενώ έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο που προσφέρει στους επιβάτες ακόμα περισσότερους χώρους. Συγκεκριμένα, το μήκος του είναι 4.452 χλστ., το πλάτος του είναι 1.870 χλστ., το ύψος του 1.620 χλστ. και το μεταξόνιό του μετράται στα 2.675 χλστ. Ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ έχει μετρηθεί ότι χωράει 551 λίτρα αποσκευών ενώ με τα πίσω καθίσματα κάτω, το νούμερο ανεβαίνει στα 1.248 λίτρα.
 
Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, το νέο Korando θα διατίθεται με δύο κινητήρες - έναν στην βενζίνη και έναν στο ντίζελ. Ο βενζινοκινητήρας αφορά έναν 4κύλινδρο 1.500άρη 163 ίππων και 280 Νm ροπής, ενώ το μοτέρ πετρελαίου είναι ένας 1.600άρης απόδοσης 136 ίππων και 324 Νm ροπής. Και οι δύο επιλογές θα διατίθενται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Η SsangYong υπόσχεται επίσης ότι σύντομα θα λανσαριστεί και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, αν και δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2019.

SPRING SEAT
NISSAN