Η εταιρεία έχει προβεί και στις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου.

Μαζί προσφέρεται και σύστημα τηλεμετρίας.

Νέο Vandal One

2.033 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Πραγματική σφαίρα είναι το Οne που μόλις παρουσίασε η αμερικανική Vandal. Γνωρίστε το.

Το πρώτο της μοντέλο με την ονομασία One παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Vandal. Το μοντέλο βασίζεται πάνω σε monocoque από ανθρακόνημα, ενώ και το υπόλοιπο αμάξωμα έχει κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου είναι 555 κιλά και ότι κάτω από το καπό έχει εγκατασταθεί ο 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του τωρινού Honda Civic Type R. Mάλιστα, οι μηχανικοί της εταιρείας αποφάσισαν να προβούν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις και να φτάσουν την ισχύ στα 340 άλογα, ενώ έχουν ετοιμάσει ένα ακόμα πιο ισχυρό πακέτο που δίνει στο μοτέρ επιπλέον 120 άλογα. Μάλιστα, η μάρκα κάνει γνωστό πως το μοτέρ στροφάρει ακόμα και μέχρι τις 9.000 σ.α.λ, αν και αναφέρει πως δεν συνεργάζεται με το κιβώτιο της Honda αλλά με ένα 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο της Sadev.
 
Φυσικά, η εταιρεία έχει προβεί και στις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου, ενώ η απόσταση του από το έδαφος ποικίλει ανάλογα το οδηγικό mode που θα επιλέξει ο οδηγός. Μαζί προσφέρεται και σύστημα τηλεμετρίας που επιτρέπει στους μηχανικούς να ελέγχουν τι συμβαίνει στο αυτοκίνητο από μακριά και ενώ ο οδηγός βρίσκεται στην πίστα.

Το Vandal One με τους 340 ίππους τιμάται στις 105.000 ευρώ με τις παραγγελίες να ξεκινούν μέσα στο 2019.
 

peugeot
skoda