H teaser εικόνα.

Νέο concept από Citroen

2.951 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Ένα νέο concept που θα δίνει έμφαση στην τεχνολογία και την άνεση των επιβατών θα λανσάρει η Citroen στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια παρουσίας της.

Η Citroen συνεχίζει να γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και με αφορμή αυτόν τον λόγο θα λανσάρει ένα ακόμη concept στην Έκθεση Vivatech που θα γίνει στο Παρίσι στις 16 Μαΐου.

Το όνομα του δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί με την μάρκα να δημοσιεύει πάντως το πρώτο teaser για το αυτοκίνητο. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν για το τι πρέπει να περιμένουμε, είναι φανερό όμως πως το concept θα έχει διαφορετικό έμβλημα, άμεσα εμπνευσμένο από αυτό που χρησιμοποιούσε η μάρκα κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της.
 
Η εταιρεία περιγράφει το concept σαν μια «σπουδή για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μεγάλα επίπεδα άνεσης » που θα προσφέρει «μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού με τους επιβάτες να αλληλεπιδρούν με αυτόνομα και τεχνητής νοημοσύνης συστήματα» που στο μέλλον θα εξοπλίσουν τα Citroen μοντέλα παραγωγής.

To concept θα παρουσιαστεί δίπλα στο πρωτότυπο Ami One που έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα μίνι όχημα, με διαστάσεις μικρότερες και από Smart ForTwo και ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

 Περισσότερες πληροφορίες για όλα όσα ετοιμάζει η Citroen θα γίνουν γνωστές τον επόμενο μήνα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda