Κάτω από τη μαύρη κουκούλα μπορούμε να διακρίνουμε μόνο τους κίτρινους τροχούς.

Οι κίτρινοι τροχοί, που θυμίζουν έντονα το Opel GT concept που πρωτοείδαμε το 2016 στην Έκθεση της Γενεύης.

Νέο μοντέλο από την Opel

6.383 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2019)

Μια εικόνα δημοσίευσε η Opel, σχετικά με ένα νέο concept που θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον επόμενο μήνα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Opel πρόσφατα ανακοίνωσε τις πρεμιέρες των νέων της μοντέλων που θα γίνουν στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τα νέα Astra, Corsa, το υβριδικό Grandland X και το Zafira Life.

Απ`ότι φαίνεται όμως η Opel ετοιμάζει και μια έκπληξη για τον επόμενο μήνα, καθώς διέρρευσε μια εικόνα στο Twitter με ένα νέο μυστηριώδες μοντέλο, χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες, πέραν την ηλεκτροκίνητης φύσης του.

 Παρότι δεν ξέρουμε πολλά, σίγουρα πρόκειται για κάποιο concept μοντέλο, ενώ η μόνη ορατή λεπτομέρεια κάτω από τη μαύρη κουκούλα, είναι οι κίτρινοι τροχοί, που θυμίζουν έντονα το Opel GT concept που πρωτοείδαμε το 2016 στην Έκθεση της Γενεύης.

Ο χρωματισμός στα ελαστικά θυμίζει και ένα πιο πρόσφατο concept της φίρμας, το crossover GT X Experimental που είδαμε πρώτη φορά πέρσι. Σύμφωνα με την Opel, το ηλεκτρικό GT X αποτελεί το παράδειγμα του πως θα είναι τα νέα μοντέλα της φίρμας από το 2020 και μετά. Το συγκεκριμένο είχε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh, προηγμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Οι ομοιότητες με τα GT και GT X concept, κάνουν πολύ πιθανό και το νέο μοντέλο να ανήκει στην οικογένεια GT. Και μπορεί η Opel να τηρεί σιγή ιχθύος, σύντομα όμως θα μάθουμε περισσότερα στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στις 10 Σεπτέμβρη.

NEO TRAFIC
skoda