Στην παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου προχώρησε η smart.

Το νέο μικροσκοπικό αυτοκίνητο αποτελεί ένα δώρο της εταιρείας στον εαυτό της.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από διάτρητα καθίσματα.

Νέο smart Forease

3.053 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Στην παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου προχώρησε η smart, αποκαλύπτοντας ένα κάμπριο μοντέλο που πήρε την ονομασία Forease.

Το νέο μικροσκοπικό αυτοκίνητο αποτελεί ένα δώρο της εταιρείας στον εαυτό της, καθώς φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι σε λίγες ημέρες από σήμερα. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο διατηρεί το μινιμαλιστικό στυλ της φίρμας, έχοντας αντλήσει την έμπνευσή του από τα προηγούμενα concept Crossblade και Forspeed τους 2001 και 2011 αντίστοιχα.    
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος βλέπουμε πως τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα χωρίζονται σε φέτες, ενώ ο σχεδιασμός των οπίσθιων δίνουν μια μορφή βάθους. Από κει και πέρα οι λαβές των θυρών είναι χωνευτές, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ένας αεροδυναμικός διαχύτης και μία αεροτομή.
Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από διάτρητα καθίσματα, αλλά αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι το τιμόνι που μοιάζει περισσότερο με πηδάλιο αεροπλάνου, καθώς του λείπει το πάνω μέρος. Το ανοιχτό πράσινο χρώμα τονίζει ακόμα περισσότερο τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του Forease, ενώ για τον ηλεκτροκινητήρα και τις επιδόσεις του μοντέλου η smart δεν ανακοίνωσε πληροφορίες.
 
Κάτι τέτοιο ίσως γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, όπου και θα το πρωτότυπο smart Forease θα κάνει το ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda