Το smart EQ Ushuaia πρόκειται για μία ειδική έκδοση του smart fortwo.

Mόλις 100 μονάδες θα κατασκευαστούν.

Η τιμή του smart fortwo EQ Ushuaia ξεκινά από 27.695 ευρώ για το κουπέ και 29.695 ευρώ για το κάμπριο.

Νέο smart fortwo EQ Ushuaia για λίγους

11.175 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2019)

Ένα ειδικό smart fortwo EQ παρουσίασε η εταιρεία, το οποίο λίγοι θα έχουν την τύχη να αποκτήσουν.

Το ηλεκτρικό μοντέλο που μπορείτε να δείτε στις εικόνες πήρε την ονομασία smart EQ Ushuaia και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας που σπονσοράρει η Mercedes-Benz, η οποία ξεκίνησε στις 30 Μαΐου και έλαβε χώρα στο Ushuaia Ibiza Beach Hotel στην εξωτική Ιμπίθα.
 
Το smart EQ Ushuaia όπως προαναφέραμε πρόκειται για μία ειδική έκδοση του smart fortwo, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες. Το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο ως κάμπριο όσο και ως κουπέ και θα προσφέρεται αποκλειστικά σε γκρι ματ χρώμα. Αυτό θα συνδυάζεται με κόκκινα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στα καπάκια των καθρεπτών, στα αεροδυναμικά στοιχεία των δύο προφυλακτήρων που προέρχονται από το κιτ της BRABUS, αλλά και στην μαλακή οροφή του κάμπριο.
 
Μιας που αναφερθήκαμε στη BRABUS να πούμε πως και οι 16άρες ζάντες του smart EQ Ushuaia προέρχονται από τη γερμανική βελτιωτική εταιρεία. Ολοκληρώνοντας με τα μοναδικά χαρακτηριστικά να σημειώσουμε πως το σήμα κατατεθέν της περιοχής το Colibrì Ushuaia δίνει το παρών στο πίσω μέρος του μοντέλου, στα πατάκια αλλά και στον επιλογέα ταχυτήτων.
 
Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, η ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνει θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα καθίσματα, αισθητήρες στάθμευσης, οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ρυθμιζόμενο δερμάτινο τιμόνι, σπορ πεντάλ και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κόστος, η τιμή του smart fortwo EQ Ushuaia ξεκινά από 27.695 ευρώ για το κουπέ και 29.695 ευρώ για το κάμπριο.

FORD E-TRANSIT
OPEL