• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του NX807E περιλαμβάνονται η πυξίδα και η δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας του οχήματος.

Νέο σύστημα Clarion

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2017

Το νέο σύστημα πολυμέσων με CarPlay Clarion ΝΧ807Ε, θα κάνει τον χρόνο που περνάτε μέσα στο αυτοκίνητο πολύ πιο ευχάριστο. Δείτε πως.

 
Tο νέο,  high-end σύστημα πλοήγησης 2-DIN της Clarion, διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών LCD που προσφέρει άνεση και βελτιωμένη εικόνα. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία CarPlay, το NX807E επιτρέπει στους οδηγούς να απολαμβάνουν τις λειτουργίες του smartphone τους, απ ευθείας στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι χρήστες iPhone θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το τελευταίο μοντέλο από την Clarion, καθώς τους προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση στις κινητές συσκευές τους! Η σύνδεση με τη σύστημα πολυμέσων είναι δυνατή με ενσωματωμένο καλώδιο, όπου ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί την οθόνη αφής και τις φωνητικές λειτουργίες του Siri. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να υπαγορεύουν  διευθύνσεις, SMS, τα ονόματα των τραγουδιστών που θέλουν να ακούσουν μέσω του Αpple Music, χωρίς να κρατούν το smartphone στα χέρια τους ενώ οδηγούν.
 
Εκτός των παραπάνω, σύμφωνα με πληροφορίες για το προϊόν, το NX807E προσφέρει καθοδήγηση σε πολλούς προορισμούς καθώς διαθέτει ένα σύστημα πλοήγησης που καλύπτει  47 χώρες. Στην 360 3D λειτουργία προβολής το Clarion NX807E σας  δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη απεικόνιση της πόλης, των αξιοθέατων,  όπως και κτιρίων, γηπέδων, πρατηρίων βενζίνης κ.λπ. Στα επιπλέον  χαρακτηριστικά του NX807E περιλαμβάνονται η πυξίδα  και η δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας του οχήματος.

Στον τομέα του ήχου, οι φίλοι της μουσικής  θα εκτιμήσουν τη συμβατότητα του NX807E με το Σύστημα Πλήρους ψηφιακού ήχου της Clarion, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με την οπτική έξοδο. Αυτό το πλήρως ψηφιακό, καινοτόμο σύστημα ήχου επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν μια υψηλής πιστότητας ακουστική εμπειρία στο αυτοκίνητο.

Το NX807E υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων (MP3, MP4, WMA, FLAC, κλπ) από  CD, DVD και USB flash, ενώ υπάρχει πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας με  HDMI, οπτική ψηφιακή, RCA και mini jack.

Τα συστήματα ήχου και εικόνας της Clarion, αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
 

Tags: CLARION, NX807E