Ένα νέο teaser video ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αναρτήθηκε σε ομάδα φίλων της Mercedes-Benz.

Νέο teaser της Mercedes EQC (+video)

2.398 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2018)

Με την πρεμιέρα του ηλεκτρικού SUV της Mercedes-Benz να απέχει μόλις μερικές μέρες, δόθηκε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο teaser video, που αποκαλύπτει ένα ακόμη κομμάτι του παζλ.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει το επίσημο ντεμπούτο της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης Mercedes EQC θα γίνει σε λίγες μέρες από σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όντας το πρώτο SUV μοντέλο της οικογένειας EQ που θα βγει στις αγορές.

Με αφορμή την επερχόμενη παρουσίασή της, λοιπόν, η γερμανική premium μάρκα έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο teaser video στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα τα οπίσθια φωτιστικά σώματα που διατρέχουν το αμάξωμα σε όλο του το πλάτος. Κάτω ακριβώς από το μεσαίο τμήμα των φώτων, που εδρεύουν στην πόρτα του χώρου αποσκευών, συναντούμε ένα μεγάλο σχετικά «αστέρι» με το σχεδιαστικό μοτίβο που έχουν βασιστεί οι άνθρωποι της μάρκας να ορίζεται από καθαρές και απλές γραμμές, εξ όσων μπορούμε να δούμε από την σκοτεινή λήψη.
 

Περισσότερα στοιχεία για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου δεν έχουμε προς το παρόν, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η μάρκα αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει 90 πρωτότυπα και 30 μοντέλα προπαραγωγής καλύπτοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες σε τέσσερις ηπείρους.

Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών, λοιπόν, στις 4 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει το ντεμπούτο της EQC, εκτός αν έως τότε έχουμε κάποια νέα εξέλιξη.

Mercedes
test center