• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η μεγάλη πίεση δεν κάνει πάντα καλό, κάτι που γνώρισε από πρώτο χέρι ένα Peugeot 206.

Νερό «καθαρίζει» αυτοκίνητο (+vid)

Διαβάστηκε από 2166 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/11/2018
 

Όλοι θα συμφωνήσουμε πως όταν πλένουμε το αυτοκίνητό μας είναι προτιμότερο το νερό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η όλη διαδικασία. Αλλά τελικά η μεγάλη πίεση δεν κάνει πάντα καλό, κάτι που γνώρισε από πρώτο χέρι ένα Peugeot 206.

Την απόφαση να προχωρήσουν σε ένα πείραμα προκειμένου να αποδείξουν πόση πίεση νερού αντέχει ένα αυτοκίνητο, πήραν οι άνθρωποι ενός καναλιού στο Youtube, με τα αποτελέσματα να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
 
Τι έκαναν; Πήραν ένα Peugeot 206 και αποφάσισαν μέσω μία ισχυρής αντλίας νερού να το «πλύνουν» με πίεση που έφτανε τα 3.000 bar (περίπου 43.500 psi). Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η πίεση του νερού ήταν αρκετή για να καταστρέψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο σε κάθε σημείο που πέρασε το νερό.
Τα τζάμια έσπασαν για «πλάκα», τα πλαστικά ξεκόλλησαν χωρίς καμία δυσκολία, τα λάστιχα σκιστήκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και το χρώμα από το αμάξωμα έφυγε, για να ολοκληρωθεί έτσι το… «καθάρισμα» του αυτοκινήτου.
 
Δείτε το αποτέλεσμα στο παρακάτω τρομερό βίντεο