• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μεγαλοστέλεχος της Nissan B. Αμερικής, ο κος Christian Meunier, σε συνέντευξή του είπε: «Το 370Z δεν είναι προτεραιότητα για εμάς».

Nissan 370Z τέλος;

3.217 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2017

Αβέβαιο εμφανίζεται το μέλλον του Nissan 370Z, καθώς η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα φτιάξει το διάδοχο μοντέλο του γερασμένου της sports car.

 
Μπορεί η Nissan να μας παρουσίασε στην έκθεση της Ν. Υόρκης το 370Z Heritage Edition, αλλά από ότι φαίνεται το μέλλον του μοντέλου δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένο.
 
Μεγαλοστέλεχος της Nissan B. Αμερικής, ο κος Christian Meunier, σε συνέντευξή του είπε: «Το 370Z δεν είναι προτεραιότητα για εμάς». Συμπλήρωσε λέγοντας πως ελπίζει η εταιρεία να φτιάξει ένα διάδοχο μοντέλο, αλλά δεν ξεκαθάρισε πόσο σίγουρο είναι να υπάρξει.
   
Τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του επικεφαλής της NISMO, Hiroshi Tamura, ο οποίος είχε πει το 2015 πως το νέο Z μοντέλο βρισκόταν υπό εξέλιξη.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το γερασμένο sports car της Nissan πούλησε στις Η.Π.Α. ως το Μάρτιο, 1.248 κομμάτια του 370Z. Στην ίδια περίοδο, η Chevrolet έδωσε 15.000 Camaro, ενώ η Ford 22.000 Mustang.
 
Τέλος, ο κος Meunier ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του GT-R. Είπε χαρακτηριστικά: «Το GT-R είναι ένα halo car, οπότε χρειάζεται να συνεχίσουμε να το εξελίσσουμε.».

Tags: NISSAN 370Z