Nissan Ariya θα πάει από το Βόρειο στο Νότιο Πόλο!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Ariya θα πάει από το Βόρειο στο Νότιο Πόλο!

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Από το βόρειο στο νότιο πόλο θα ταξιδέψει ένα τροποποιημένο ηλεκτρικό Nissan Ariya, σε μία επική οδηγική περιπέτεια, με πάνω από 27.000 χιλιόμετρα σε διάφορες περιοχές της Υφηλίου.

Για πρώτη φορά στα χρονικά

Το ηλεκτρικό Nissan Ariya αναμένεται να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο νέο εγχείρημα της ιαπωνικής μάρκας. Η Nissan ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Βρετανό εξερευνητή, Chris Ramsey, που θα αναλάβει, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, να οδηγήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα από τον Βόρειο Μαγνητικό Πόλο στον Νότιο Πόλο!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε αντίξοες συνθήκες

Με την αναχώρηση να έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2023, ο Ramsey και η ομάδα του  θα διανύσουν με ένα Nissan Ariya e-4ORCE πάνω από 27.000 χιλιόμετρα σε διάφορες περιοχές και ηπείρους, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30 έως 30 βαθμούς κελσίου. Ο Ramsey θα είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει μεταξύ των δύο πόλων της Γης με όχημα οποιουδήποτε τύπου, καθώς θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του από την Αρκτική μέσω της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, πριν περάσει στην Ανταρκτική.

Τροποποιημένο το Nissan Ariya

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις παγωμένες συνθήκες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής, το Nissan Ariya e-4ORCE του Ramsey θα τροποποιηθεί με μια ειδική εξωτερική επένδυση υψηλής αντοχής για το ταξίδι σε ακραία εδάφη, σε συνδυασμό με αναβαθμισμένους τροχούς, ελαστικά και αναρτήσεις. Ένα δεύτερο, μη τροποποιημένο Nissan Ariya e-4ORCE θα λειτουργεί ως όχημα υποστήριξης σε όλη τη διαδρομή στην Αμερική.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto