Στις 27 Οκτωβρίου στην έκθεση του Τόκιο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το Leaf NISMO Concept, το οποίο αποτελεί μια πρόγευση του τελικού μοντέλου παραγωγής.

Χαμηλότερο αμάξωμα, μεγαλύτεροι τροχοί, δίχρωμη βαφή, ποδιές, σπορ προφυλακτήρες και φυσικά κόκκινες λεπτομέρειες διαχωρίζουν αυτό το Leaf από τα υπόλοιπα.

Για την «ουσία» του πράγματος, για το πώς βελτιώθηκαν δηλαδή τα «νούμερα» του ηλεκτρικού κινητήρα, η Nissan δεν ανακοινώνει το παραμικρό, φαίνεται πως κρατά όλες τις πληροφορίες για το Τόκιο.

Nissan Leaf NISMO το 2018

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Στο τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο, θα κάνει ντεμπούτο το Leaf NISMO Concept, ο προπομπός δηλαδή της έκδοσης επιδόσεων του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Nissan, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.

To νέο Nissan Leaf θα διαθέτει και καυτή έκδοση NISMO προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό στους νέους πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την εκδήλωση Nissan Futures. Από εκεί έρχεται και η πρώτη εικόνα του Leaf NISMO Concept, το οποίο αποτελεί μια πρόγευση του τελικού μοντέλου παραγωγής.
 
Το εν λόγω πρωτότυπο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 27 Οκτωβρίου στην έκθεση του Τόκιο και όπως βλέπετε και από τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης διαθέτει body-kit που του προσδίδει δυναμισμό και αισθητικά. Χαμηλότερο αμάξωμα, μεγαλύτεροι τροχοί, δίχρωμη βαφή, ποδιές, σπορ προφυλακτήρες και φυσικά κόκκινες λεπτομέρειες διαχωρίζουν αυτό το Leaf από τα υπόλοιπα.
   
Για την «ουσία» του πράγματος, για το πώς βελτιώθηκαν δηλαδή τα «νούμερα» του ηλεκτρικού κινητήρα, η Nissan δεν ανακοινώνει το παραμικρό, φαίνεται πως κρατά όλες τις πληροφορίες για το Τόκιο. Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία μιας έκδοσης NISMO για το νέο Leaf δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει ήδη τονιστεί πως η υπο-φίρμα θέλει να αυξήσει την παραγωγή της από τις 15.000 μονάδες το χρόνο που είναι τώρα.
 
Τέλος, φαίνεται πως άλλη μια βελτιωμένη έκδοση του ηλεκτρικού είναι καθοδόν. Πιο συγκεκριμένα λέγεται πως το 2019 θα λανσαριστεί το Leaf E-Plus, το οποίο μεταξύ άλλων, θα προσφέρει και μεγαλύτερη αυτονομία.

Mercedes
moto