Nissan Qashqai e-Power: Έκανε πάνω από 1.000 χλμ. με ένα ντεπόζιτο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai e-Power: Έκανε πάνω από 1.000 χλμ. με ένα ντεπόζιτο

3.206 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2023)

Περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό κάλυψαν με ένα Qashqai Black Edition διαγωνιζόμενοι από πολλές χώρες, χάρη στην τεχνολογία e-Power της Nissan, που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων από ρεζερβουάρ 55 λίτρων!

«Γύρισαν» τη Σαρδηνία με 55 λίτρα βενζίνης

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα της καινοτόμου τεχνολογίας e-Power στο Qashqai (Δείτε τη δοκιμή μας με το Nissan Qashqai e-Power), η Nissan έθεσε την πρόκληση σε μια ευρωπαϊκή ομάδα δημιουργών περιεχομένου να καλύψουν 1.000 χιλιόμετρα σε όλη την Σαρδηνία χρησιμοποιώντας μόνο μία δεξαμενή καυσίμου.
 
Η πρόκληση οδήγησης της Σαρδηνίας συγκέντρωσε συμμετέχοντες από επτά διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες που ακολούθησαν μια διαδρομή 1.000 χιλιομέτρων, απολαμβάνοντας τα ορεινά και παράκτια τοπία του νησιού της Μεσογείου. Οι συμμετέχοντας ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο Olbia, με ένα γεμάτο ρεζερβουάρ 55 λίτρων. Μάλιστα καθ' οδόν, μέλη της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης που εδρεύει στο Nissan Technical Center Europe στο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν παρόντες για να προσφέρουν συμβουλές οικονομικής οδήγησης, εξηγώντας τα πλεονεκτήματα του συστήματος e-Pedal Step, καθώς και του επιλέξιμου «B- mode».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA