• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με την πολυτέλεια που δίνει στη Nissan η έλευση του νέου Micra, η εταιρεία θα «σκοτώσει» το Note, το οποίο άλλωστε είναι το λιγότερο καλοπουλημένο από τα συμβατικά μοντέλα της.

Note τέλος στην Ευρώπη;

3.630 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2016

Όλα δείχνουν πως η Nissan θα σταματήσει από την Ευρώπη το Note, καθώς δεν θέλει πολλές προτάσεις στην κατηγορία των μικρών, για να μη μπερδεύονται οι καταναλωτές. Ένα Micra και καλό...

 
Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Ευρώπης, Guillaume Cartier, δήλωσε πως ήταν μπέρδεμα για τους φίλους της εταιρείας, το γεγονός πως διαθέτει τρία μοντέλα στην μικρή κατηγορία.
 
Το μεγαλοστέλεχος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σαν όταν πάω στο καζίνο. Αν ποντάρω σε πολλά νούμερα, ποτέ δεν κερδίζω πολλά. Πλέον βάζω τα χρήματά μου σε ένα.».
 
Το Note κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της φίρμας στο Σάντερλαντ της Αγγλίας. Ωστόσο την προσεχή άνοιξη, η κατασκευή του θα σταματήσει, καθώς οι πωλήσεις των μικρών MPV συνεχώς πέφτουν, αφού από το 1,1 εκ. οχήματα ετησίως, έφτασαν περίπου στα 600.000.
 
Με την πολυτέλεια, λοιπόν, που δίνει στη Nissan η έλευση του νέου Micra, η εταιρεία θα «σκοτώσει» το Note, το οποίο άλλωστε είναι το λιγότερο καλοπουλημένο από τα συμβατικά μοντέλα της Nissan, καθώς στους πρώτους 8 μήνες του έτους, μόλις 24.800 αντίτυπα έχουν πουληθεί.

Tags: NISSAN NOTE