Η τελευταία teaser εικόνα για το μοντέλο.

Σήμερα ντεμπουτάρει το νέο Range Rover Evoque

3.426 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η δεύτερη γενιά του νέου Range Rover Evoque. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Σήμερα το βράδυ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Range Rover Evoque σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής μάρκας.

Η νέα γενιά του μοντέλου θα διατηρήσει την μοντέρνα σχεδίασή του που το έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας τα τελευταία χρόνια, την ίδια στιγμή που τα στελέχη της μάρκας θέλουν να του δώσουν έναν πιο premium αέρα. Ακόμα, θα είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα, ενώ θα έχει και μία μικρή επέκταση στο μεταξόνιο της τάξεως των 20 χιλιοστών που θα καταστήσει την απόσταση των αξόνων ίδια με αυτή της E-Pace της Jaguar, αλλά και θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους στους επιβάτες.
 
Η Jaguar Land Rover έχει σκοπό να προσφέρει το μοντέλο και σε κάποια ηλεκτροκίνητη έκδοση, ωστόσο αυτή δεν αναμένεται να γίνει διαθέσιμη κατά το λανσάρισμα του μοντέλου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το Evoque θα γίνει το πρώτο αυτοκίνητο της JLR που θα διατεθεί ως ήπια υβριδικό, με το κινητήριο σύνολό του να αναλύεται από έναν 1.500άρη κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και το γνώριμο σύστημα των 48Volt. Λόγω των απαραίτητων αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο δάπεδο, το ντεμπούτο της ήπια υβριδικής έκδοσης δεν θα γίνει νωρίτερα από το 2020.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Range Rover Evoque αναμένεται να  είναι άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 32.000 λίρες (περίπου 37.000 ευρώ).
 

FORD E-TRANSIT
OPEL