Το ντεμπούτο της στην πίστα έκανε η Jaguar I-Pace eTrophy.

H βρετανική εταιρεία έδωσε την τιμή στον CEO της Formula E, κ. Αlejandro Agag, να γίνει ο πρώτος που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του μοντέλου.

Ντεμπούτο για την Jaguar I-Pace eTrophy

1.866 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Tην πρώτη της εμφάνιση σε πίστα έκανε η αγωνιστική Jaguar I-Pace eTrophy στο Tempelhof Circuit του Βερολίνου.

Το ντεμπούτο της στην πίστα έκανε η Jaguar I-Pace eTrophy, μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η έκδοση βασίζεται όπως είναι φυσικό στο ηλεκτρικό crossover παραγωγής, ωστόσο έχουν γίνει, όπως είναι φυσικό, οι απαραίτητες τροποποιήσεις, αφαιρώντας όλο τον περιττό εξοπλισμό και προσθέτοντας κάποιες αναβαθμίσεις για να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στην πίστα. Τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν έρθει στο φως, όμως φαίνεται πως εξοπλίζεται με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο σε συνδυασμό με νέα ανάρτηση και σλικ ελαστικά Michelin.
 
H βρετανική εταιρεία έδωσε την τιμή στον CEO της Formula E, κ. Αlejandro Agag, να γίνει ο πρώτος που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του μοντέλου. Ο ίδιος δήλωσε: «To eTrophy έχει εξαιρετική αίσθηση, μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο παραγωγής με επιδόσεις αγωνιστικού. Το πρωτάθλημα ειδικεύεται να φέρνει νέες καινοτόμες τεχνολογίες σε μεγάλο κοινό και η Jaguar I-Pace eTrophy είναι η ιδανική πλατφόρμα για να γίνει αυτό δίπλα στην Formula E.»

Aπό την πλευρά του, το αφεντικό της Jaguar Racing Gerd Mäuser σημείωσε: «Σήμερα είναι μια ενθουσιώδης μέρα για το μέλλον της Jaguar Racing γιατί μπορούμε να παρουσιάσουμε όλη την σκληρή δουλειά που έκανε το τμήμα SVO στην ανάπτυξη του μοντέλου. Έχουμε μεταφέρει ήδη σημαντικά στοιχεία τεχνολογίας από την ανάμειξη μας με την Formula E στα μελλοντικά μας ηλεκτρικά μοντέλα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μοντέλο αυτό θα μας προσφέρει ακόμα περισσότερη γνώση και ανάπτυξη».
 

home pro
moto