Το πλήρωμα με τον αριθ. 23 θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον περσινό εναρκτήριο αγώνα στην Monza.

Ντεμπούτο για το Nissan GT-R της GT Sport RJN

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2018)

Η ομάδα GT της Sport Motul RJN, θα κάνει το Ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με το Nissan GT-R NISMO αυτό το Σαββατοκύριακο, με την έναρξη του Blancpain GT Series Endurance Cup, στην πίστα Autodromo Nazionale της Monza.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Το πρόσφατα εξελιγμένο GT-R έκανε το ντεμπούτο του για το 2018, πριν από δύο εβδομάδες, στον εναρκτήριο γύρο του Super GT στην Ιαπωνία.  Επιπλέον συμμετείχε στο Blancpain GT Series Asia με τον “άσσο” της NISMO Tsugio Matsuda να  κατατάσσεται στην  τρίτη θέση,  για τον αγώνα της Κυριακής.
 
Οι εργοστασιακοί  οδηγοί της Nissan Alex Buncombe και Lucas Ordóñez, θα αγωνιστούν με το νέο αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Matt Parry, ο οποίος συμμετέχει  στην ομάδα του No. 23 για πρώτη φορά. Ο Parry έκανε το ντεμπούτο του με  GT-R στο Blancpain της Monza το περασμένο έτος, καταγράφοντας  μια εκπληκτική απόδοση. 
   
Το πλήρωμα με τον αριθ. 23 θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον περσινό εναρκτήριο αγώνα στην Monza, όπου ο Lucas Ordóñez, κατά την εκκίνηση, ήταν ο πλέον άτυχος και αναίτιος σε  μια μεγάλη σύγκρουση αυτοκινήτων, που τον έβγαλε εκτός μάχης μαζί με πολλούς ανταγωνιστές. Η ομάδα της GT Sport Motul RJN, αυτή τη σεζόν,  θα έχει στους κόλπους της και τον πρώην νικητή του GT Academy, τον Ricardo Sanchez, μαζί με τους Struan Moore και  Jordan Witt με το Νο. 22.
 
Ο αγώνας αυτό το Σαββατοκύριακο, θα  είναι ο πρώτος από τους πέντε γύρους για το πρωτάθλημα του 2018, με την Monza να προηγείται των αγώνων σε Silverstone, Paul Ricard, του 24ώρου Spa και φυσικά του τελικού της σεζόν στην Βαρκελώνη.
 

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R