Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από τα δύο μοτέρ 2,4 λτ. 180 ίππων και 3,2 λτ. 271 αλόγων που εξοπλίζουν και το απερχόμενο μοντέλο, με την Jeep να προσθέτει τώρα και μια 2λιτρη επιλογή με την απόδοση του να φτάνει τους 270 ίππους.

Στο πίσω μέρος, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν γίνει και αυτά από την πλευρά τους πιο μεγάλα.

Η οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment είναι 7 ή 8,4 ιντσών ενώ η πίσω κονσόλα έχει πλέον μια επιπλέον θύρα USB για τους επιβάτες.

Η Jeep υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη οικονομία καυσίμου αναφέροντας ότι η αεροδυναμική απόδοση του νέου μοντέλου έχει βελτιωθεί ενώ το βάρος του έχει μειωθεί σημαντικά.

Ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα έχει λάβει μικροτροποποιήσεις.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2018 με τις τιμές του να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Ντεμπούτο για το ανανεωμένο Cherokee

4.345 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

To απαραίτητο φρεσκάρισμα έδωσε η Jeep στο Cherokee, με την εταιρεία να αναφέρει ότι μαζί με την νέα του εμφάνιση θα υπάρχει και νέα επιλογή στα μοτέρ. Διαβάστε περισσότερα.

Το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit όπως αναμενόταν έκανε το ανανεωμένο Jeep Cherokee, με την εταιρεία να συνεχίζει να υιοθετεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή αλλά με σαφείς αναφορές στα «αδερφάκια» του, το μικρότερο Compass και το μεγαλύτερο Grand Cherokee.

O πρόβολος του έχει υποστεί «φρεσκάρισμα» με τις μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις να αφορούν τα εμπρός φωτιστικά σώματα που έχουν γίνει μεγαλώσει σε μέγεθος και πλάτος ενώ γρίλια και καπό έχουν λάβει μικρές αλλαγές, προσθέτοντας στο μοντέλο περισσότερο δυναμισμό και χαρακτήρα. Επιπλέον, ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα έχει λάβει μικροτροποποιήσεις στην σχεδίαση του και τέλος, όπως αναφέρει η Jeep, τα LED φώτα προσφέρονται πλέον στο βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις.
Στο πίσω μέρος, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν γίνει και αυτά από την πλευρά τους πιο μεγάλα ενώ η πινακίδα θα βρίσκεται πλέον τοποθετημένη στο πορτ-μπαγκάζ και όχι στον προφυλακτήρα.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε ελάχιστες αλλαγές με την Jeep να αναφέρει ότι οι αεραγωγοί, ο επιλογέας ταχυτήτων και η κεντρική κονσόλα έχει λάβει το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Η οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment είναι 7 ή 8,4 ιντσών ενώ η πίσω κονσόλα έχει πλέον μια επιπλέον θύρα USB για τους επιβάτες.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Cherokee είναι πλούσιος και αποτελείται από περισσότερα από 80 συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης όπως ParkSense Parallel/Perpendicular Park Assist, Adaptive Cruise Control-Plus, Forward Collision Warning κ.α.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από τα δύο μοτέρ βενζίνης 2,4 λτ. 180 ίππων και 3,2 λτ. 271 αλόγων που εξοπλίζουν και το απερχόμενο μοντέλο, με την Jeep να προσθέτει τώρα και μια 2λιτρη επιλογή με την απόδοση του να φτάνει τους 270 ίππους. Το κιβώτιο που προσφέρεται είναι ένα 9τάχυτο αυτόματο ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία είδη τετρακίνηςσης. Η Jeep υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη οικονομία καυσίμου αναφέροντας ότι η αεροδυναμική απόδοση του νέου μοντέλου έχει βελτιωθεί ενώ το βάρος του έχει μειωθεί σημαντικά.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2018 με τις τιμές του να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Toyota
moto