Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε το πρώτο πολυτελές γιότ της Lexus, το οποίο ονομάζεται LY 650.

Tο πρώτο πολυτελές σκάφος με το λογότυπο της ιαπωνικής φίρμας είναι γεγονός.

Έχει μήκος 19.94 μέτρα και πλάτος 5,76 μέτρα.

Kάτω από το κατάστρωμα διαθέτει τρεις δίκλινες καμπίνες.

Ένας χώρος είναι ικανός να αποθηκεύσει 852 λίτρα πόσιμου νερού.

Ντεμπούτο για το σκάφος της Lexus!

2.731 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2019)

Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε το πρώτο πολυτελές γιότ της Lexus, το οποίο ονομάζεται LY 650.

Αν και η μάρκα είχε γνωστοποιήσει την έλευση του, πλέον το πρώτο πολυτελές σκάφος με το λογότυπο της ιαπωνικής φίρμας είναι γεγονός και αναμένεται να κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα στις 30 Οκτωβρίου 2019, όπως επίσημα ανακοινώθηκε.
 
Το LY 650 το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο Sport Yacht που είχε παρουσιάσει η μάρκα το 2017, στην ουσία πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής του προαναφερόμενου concept με τα χαρακτηριστικά να παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτα.  Το νέο σκάφος έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Nuvolari Lenard και έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Marquis-Larson με έδρα το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.
 
Έχει μήκος 19.94 μέτρα και πλάτος 5,76 μέτρα, ενώ κάτω από το κατάστρωμα διαθέτει τρεις δίκλινες καμπίνες και χώρο διασκέδασης για τα έξι άτομα που φιλοξενούνται. Δύο κινητήρες Volvo Penta αποτελούν την πηγή ισχύος, ο καθένας από τους οποίους μπορεί να προσφέρει 1350, 1200 ή 1050 ίππους ανάλογα με την έκδοση που θα επιλεχθεί.
 
Από κει και πέρα η Lexus κάνει λόγο πως η δεξαμενή καυσίμου θα μπορεί να φιλοξενήσει 4.012 λίτρα, ενώ έχει προβλεφθεί και ένας χώρος όπου θα είναι ικανός να αποθηκεύσει 852 λίτρα πόσιμου νερού.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το κόστος κτήσης του Lexus LY 650 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο φανταζόμαστε πως η τιμή του θα είναι τουλάχιστον «αλμυρή»!

PEIRAIOS LEASING
OPEL