• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H teaser εικόνα του Kangaroo.

Ντεμπούτο στην Γενεύη το Kangaroo concept

Διαβάστηκε από 1660 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2019
 

Ένα νέο SUV πολύ υψηλών επιδόσεων για κάθε τερέν θα παρουσιάσει η GFG Style. Το όνομα του είναι Kangaroo.

Το νέο της ηλεκτρικό concept κάτω από την ονομασία Κangaroo θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η GFG Style, μετά από πολύ καιρό αδράνειας.

Η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό υπερ-SUV  που βασίζεται σε μια αλουμινένια πλατφόρμα κατασκευασμένη σε συνεργασία με την CH Auto. To πλαίσιο του είναι πολύ ελαφρύ σε βάρος, ενώ το σύνολο του αμαξώματος είναι από ανθρακόνημα, ακολουθώντας το παράδειγμα των μοντέρνων και πανίσχυρων υπερ-αυτοκινήτων.

Πληροφορίες για την εμφάνιση του μοντέλου δεν υπάρχουν, με εξαίρεση μια teaser εικόνα. Το μοντέλο φαίνεται πως θα έχει πολύ επιθετικό πρόβολο με το μάτι να πέφτει αυτόματα πάνω στα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα, το μυώδες καπό και τον πολύ σπορ προφυλακτήρα στο οποίο ενσωματώνεται ένας μεγάλος αεραγωγός. Το παρών δίνουν κάμερες πάνω στην οροφή ενώ οι πόρτες θα ανοίγουν σαν φτερά.
 
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η εταιρεία υπόσχεται πως το μοντέλο κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ηλεκτρική του αυτονομία, ωστόσο αναφέρεται πως το Kangaroo θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Το concept δημιουργήθηκε από τους Fabrizio Giugiaro και Giorgetto Giugiaro που ήταν προηγουμένως γνωστοί από την ανάμειξή του στην Italdesign Giugiaro. Oι ίδιοι αναφέρουν πως «πρόκειται για ένα μοναδικό concept που θα μπορεί να τα καταφέρει σε οποιοδήποτε τερέν».
 

Tags: KANGAROO