Ο 5χρονος petrolhead που ήθελε να αγοράσει Lambo

2.492 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Ο μικρός τσακώθηκε με την μητέρα του επειδή δεν του αγόραζε Lamborghini Urus και μπήκε στο αυτοκίνητο για να πάει να την πάρει μόνος του με τρία δολάρια. Διαβάστε και δείτε τι έγινε στο video.


Έκπληκτος έμεινε ένας αστυνομικός όταν κλήθηκε να σταματήσει την πορεία ενός SUV για το οποίο έγιναν αναφορές πως οδηγεί επικίνδυνα σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια. Ο αστυνομικός όταν βρήκε το SUV, ενώ αυτό βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας, του έκανε έκκληση να σταματήσει και πράγματι όλα πήγαιναν κατ ευχήν. Όταν ωστόσο ο αστυνομικός πλησίασε το όχημα για να ζητήσει από τον οδηγό τα στοιχεία του, δεν είδε κάποιον άνδρα αλλά ένα… 5χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί τσακώθηκε με την μητέρα του επειδή της ζήτησε να του αγοράσει μια Lamborghini Urus και αυτή αρνήθηκε. Τότε, ο 5χρονος πήρε το SUV της οικογένειας και άρχισε να κατευθύνεται προς την αντιπροσωπεία της φίρμας, έχοντας στην τσέπη του τρία δολάρια…

Ο μικρός ήταν στην επίβλεψη του μεγαλύτερου αδερφού του όταν πήρε το αυτοκίνητο, αφού οι γονείς του δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Ο πατέρας και η μητέρα του θα έρθουν σίγουρα αντιμέτωποι με κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου αλλά τουλάχιστον το συμβάν είχε καλή κατάληξη και ο μικρός βρίσκεται σώος και αβλαβής πίσω στο σπίτι του.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN