Ένα νέο πρόγραμμα μαθητευόμενης εργασίας, μέσω ενός ιδρύματος που θα δημιουργήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer αναμένεται να ωφελήσει αρκετούς νέους ανθρώπους.

Ο CEO της Aston Martin κοντά στους νέους

1.605 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2018)

Ένα νέο πρόγραμμα μαθητευόμενης εργασίας, μέσω ενός ιδρύματος που θα δημιουργήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer αναμένεται να ωφελήσει αρκετούς νέους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα αυτό το οποίο θα είναι ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο τόσο από τον Palmer και τη σύζυγό του, όσο και από κάποια διοικητικά μέλη της Aston Martin Lagonda, θα έχει ως στόχο του να βοηθήσει τους νέους οι οποίοι ψάχνουν τον τρόπο να εξελιχθούν στον τομέα της μηχανικής.
 
Οι εκκολαπτόμενοι μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Palmer δεν αποκλείεται από αυτό το πρόγραμμα μαθητευόμενης εργασίας να προκύψουν οι καλύτεροι μηχανικοί της επόμενης γενιάς. Μάλιστα ο ισχυρός άντρας της βρετανικής φίρμας γνωστοποίησε πως στο μέλλον το Ίδρυμα Palmer θα χρηματοδοτήσει και άλλα τέτοια προγράμματα και σε άλλους τομείς, όπως το μάρκετινγκ και το σχέδιο.
Το ίδρυμα θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από την Aston Martin και θα συνεργαστεί με διάφορους εταίρους, με τους νέους να έχουν την ευκαιρία να αποκτούν εμπειρία αλλά και να δημιουργούν χρήσιμες επαφές στον κλάδο, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν την καθοδήγηση και την υποστήριξη από ανθρώπους του χώρου.
 
Τέλος να σημειωθεί πως ο Palmer είχε ξεκινήσει την καριέρα του με ένα παρόμοιο τρόπο, όντας μαθητευόμενος στο U.K. Automotive Products, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο τον βοήθησε πάρα πολύ στην εξέλιξη της καριέρας του αποκτώντας αρκετή εμπειρία σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Palmer και το χρονοδιάγραμμα του θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος.

peugeot
NISSAN