Ο Nico Rosberg οδηγεί μία 300 SL.

Ο Nico Rosberg οδηγεί μία 300 SL (+vid)

2.374 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Ένας σύγχρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με την ομάδα της Mercedes, συνάντησε ένα κλασικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας το οποίο και πήγε μία βόλτα στους δρόμους του Μονακό.

Ο λόγος για τον Nico Rosberg και τη Mercedes 300 SL, που συναντήθηκαν στο Πριγκιπάτο, με τον Γερμανό να μη χάνει την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα το κλασικό μοντέλο στους γύρο δρόμους, η οποία μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε εικόνα και ήχο από ένα αυτοκίνητο που χρονολογείται το μακρινό 1955.
 
Μπορεί η 300 SL να μετρά 63 χρόνια ζωής, ωστόσο με τις πόρτες να ανοιγοκλείνουν κάθετα, δείχνει ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά από την εποχή του, ο Nico Rosberg όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις αντοχές της βάζοντας το γκάζι στο πάτωμα.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και από τη στιγμή που υπάρχει ένα βίντεο σχεδόν 12 λεπτών, γίνονται και περιττά, παρακολουθείστε τη διαδρομή της Mercedes 300 SL Gullwing στο Μονακό, υπό την καθοδήγηση ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL