Ο για πολλούς κορυφαίος μοτοσικλετιστής αγώνων βρέθηκε αυτήν την φορά στην πίστα Fiorano για να δοκιμάσει την Ferrari 488 Pista.

Ο Valentino Rossi με την Ferrari 488 Pista (+vid)

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2018)

Στην πίστα του Fiorano για να δοκιμάσει την νέα Ferrari 488 Pista βρέθηκε ο Valentino Rossi. Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ferrari γύρω από την επίσκεψη του «γιατρού».

Mπορεί να έχουμε συνδυάσει τον Valentino Rossi στο μυαλό μας με το MotoGP και τα κατορθώματα του στο χώρο της μοτοσυκλέτας, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιταλός γνωρίζει πολλά για την ταχύτητα ακόμα και αν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι κάποιου αυτοκινήτου.

Ο για πολλούς κορυφαίος μοτοσικλετιστής αγώνων βρέθηκε αυτήν την φορά στην πίστα Fiorano για να δοκιμάσει την Ferrari 488 Pista, η οποία ήταν ακόμη ντυμένη με βαρύ καμουφλάζ. Το νέο μοντέλο από το Maranello έκανε ντεμπούτο πριν από ένα μήνα ως η εξέλιξη της 488 GTB με έναν twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 720 ίππων και 770 Νm ροπής που επιτρέπει στο μοντέλο να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,85 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 340 χλμ./ώρα.
 
Πρέπει να σημειωθεί, πως «ο γιατρός» έχει βρεθεί και άλλες φορές στο εργοστάσιο της Ferrari για να τεστάρει τα νέα μοντέλα της πασίγνωστης ιταλικής φίρμας, ενώ παλαιότερα ήταν έντονες οι φήμες ότι θα άφηνε το ΜοtoGP για να συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1.

Δείτε το video.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center