" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο XCODE ακολουθεί τη νεότερη σχεδιαστική «X» φιλοσοφία της μάρκας, με μεγάλη μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα και πλαϊνές νευρώσεις που σχηματίζουν το «X»

Ο διάδοχος του Niva (+vid)

Διαβάστηκε από 10501 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2016

Δείτε video από την παρουσία του Lada XCODE στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του σκληροτράχηλου Niva.

 
Η Lada τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε έναν παραγωγικό οργασμό, έχοντας παρουσιάσει ήδη δύο νέα μοντέλα, το Vesta και το XRAY, καθώς και το πρωτότυπο XCODE, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Το νέο XCODE που θα είναι ο διάδοχος του Niva ακολουθεί τη νεότερη σχεδιαστική «X» φιλοσοφία της μάρκας, με αντίστοιχου σχήματος μεγάλη μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και πλαϊνές νευρώσεις που σχηματίζουν και πάλι το «X», ενώ παράλληλα στη μοντέρνα σχεδίαση του ξεχωρίζουν οι πολλές καμπύλες στο αμάξωμα καθώς και η καλαίσθητη διχρωμία του.


Ο σκληροτράχηλος και off road χαρακτήρας για τον οποίο καθιερώθηκε το Niva, διακρίνεται έντονα με τις αλουμινένιες ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, καθώς και μαύρα προστατευτικά πλαστικά που διατρέχουν χαμηλά από άκρη σε άκρη το αμάξωμα. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως το XCODE θα εφοδιάζεται με τούρμπο σύνολο και θα διαθέτει τετρακίνηση. 

Δείτε το βίντεο από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας:

 
 • Νικόλαος Τσουκαλάς

  Προτείνω να ρωτήσετε έναν κάτοχο του Niva, ή έναν κάτοχο π.χ του Pajero Pinin, αν θα προτιμούσαν το παρόν ή το ASX για τους ίδιους λόγους που είχαν προμηθευτεί τους προκατόχους τους.Παρά την ληστρική επιδρομή τους κράτους στους κατόχους των πανάρχαιων πλην τίμιων μοντέλων, και μόνο στο άκουσμα του τι δεν κάνουν οι διάδοχοί τους, θα τα ακούγατε και λίγο "Γαλλικά"...:-)Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι το SUV, έχει και λίγο τέτρα...έλεος!!!

    2
 • Μακης

  εάν έλθει στην Ελλάδα με disel kai φυσικού αερίου κινητήρες σε χαμηλή τιμή που η Lada γνωρίζει θα γίνει πανικός!!! ε viva Russia!!!

    1