Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Οι δοκιμές των 150 E-Pace, διεξήχθησαν σε τέσσερις ηπείρους.

Επιπλέον η Jaguar δηλώνει ότι έχει επίσης επεξεργαστεί προσεκτικά το χειρισμό της νέας E-Pace.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας Jaguar E-Pace θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Ο «στίβος μάχης» της Jaguar E-Pace (+video)

3.251 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2017

Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για το επίσημο λανσάρισμα και την αγωνία του κοινού να μεγαλώνει, η Jaguar θεώρησε σωστό να δώσει στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο και νέες εικόνες, από τις δοκιμές που έκανε στο επερχόμενο SUV της, την E-Pace.

 
Όπως εξηγεί το βίντεο οι δοκιμές των 150 E-Pace, διεξήχθησαν σε τέσσερις ηπείρους, με διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Περισσότεροι από 500 μηχανικοί εργάστηκαν στο πρόγραμμα αυτό και αξιολόγησαν το νέο μοντέλο στους τομείς της αξιοπιστίας, της ακεραιότητας και της ανθεκτικότητας.

Επιπλέον η Jaguar δηλώνει ότι έχει επίσης επεξεργαστεί προσεκτικά το χειρισμό της νέας E-Pace για να διασφαλίσει ότι είναι ένα «δυναμικό και διασκεδαστικό SUV απόδοσης» που θα απολαύσουν οι οδηγοί, με τους περισσότερους από 400 γύρους στη πίστα του Nürburgring, να έχουν αναπτύξει μία πραγματική Jaguar, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μηχανικός του μοντέλου Graham Wilkins

«Μήνες έντονων δοκιμών σε δρόμους και διαδρομές σε όλο τον κόσμο, έχουν παραδώσει ένα συμπαγές SUV απόδοσης που έχει το DNA της Jaguar», ήταν τα λόγια του Wilkins.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί, πως η μάρκα αποκάλυψε, ότι μια από τις πολλές δοκιμασίες που πέρασε η E-Pace ήταν να οδηγηθεί το αυτοκίνητο σε μια δεξαμενή με μισό μέτρο νερό βάθος, να διακοπεί η λειτουργία του κινητήρα, να ανοίξουν όλες τις πόρτες και να το αφήσουν για μια ώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά το πέρας των 60 λεπτών επέστρεψαν και το αυτοκίνητο έπρεπε να πάρει μπροστά και να βγει έξω από την δεξαμενή, χωρίς πρόβλημα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο ντεμπούτο της νέας Jaguar E-Pace θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο