H Maserati Ghibli «ντύθηκε» χαμαιλέοντας και σίγουρα ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο δρόμο μαζί της.

Η ιταλική φίρμα προσφέρει το μοντέλο με μια γκάμα V6 υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων.

Aλλάζει χρώμα ανάλογα με το πως πέφτει πάνω του το φως του ήλιου.

Ο «χαμαιλέοντας» της Maserati

2.871 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2018)

Μία Maserati Ghibli «ντύθηκε» χαμαιλέοντας και σίγουρα ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο δρόμο μαζί της.

Το βελτιωμένο μοντέλο άλλαξε εικόνα καθώς έπεσε στα χέρια των ανθρώπων της Forgiato, οι οποίοι εκτός από τις 22άρες ζάντες που του πρόσφεραν, που συνοδεύονται από ελαστικά με χαμηλό προφίλ, έδωσαν και μία εξ` ολοκλήρου νέα εμφάνιση, λαμβάνοντας ένα νέο κιτ αμαξώματος που μετατρέψει το ιταλικό σεντάν σε χαμαιλέοντα, αλλάζοντας χρώμα ανάλογα με το φως του ήλιου.
 
Η συγκεκριμένη Ghibli είναι η Τρίτη γενιά του μοντέλου που κατασκεύασε η εταιρεία από τη Μόντενα και έδωσε αυτή την ονομασία και μάλιστα είναι το μοναδικό σε μορφή σεντάν, τοποθετημένο κάτω από τη μεγαλύτερη Maserati Quattroporte.
Η ιταλική φίρμα προσφέρει το μοντέλο με μια γκάμα V6 υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων, τόσο βενζίνης όσο και ντίζελ, τα άλογα των οποίων κυμαίνονται από 271 ίππους έως και 404, με την κορυφαία έκδοση την Ghibli S Q4 να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Maserati Ghibli, έχει πάρει την ονομασία «Gangster Ghibli» και η αλλαγή της εικόνας αποτελεί προϊόν ανάθεσης από ένα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.        

Mercedes
test center