Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Οδηγός-αλεπού πέρασε από διόδια 186 φορές χωρίς να πληρώσει

Οδηγός-αλεπού πέρασε από διόδια 186 φορές χωρίς να πληρώσει

16.594 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Ο 30χρονος οδηγός κολλούσε πίσω από το προπορευόμενο όχημα και ξεγελούσε τις μπάρες. Δυστυχώς για αυτόν, εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη.

Δεν είχε καλό τέλος!

Με τους σταθμούς διοδίων στην Ελλάδα να πληθαίνουν και το αντίτιμο τους να γίνεται ολοένα και υψηλότερο, δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αναρωτιούνται μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα μπορούσαν να αποφύγουν την πληρωμή τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Κολλούσε» από πίσω και περνούσε από τις μπάρες

Ένας Γάλλος φαίνεται πως είχε την ίδια απορία αλλά, όπως αποδείχθηκε, πέρασε από την θεωρία στην πράξη και τελικά κατάφερε να «ξεγελάσει» τις μπάρες συνολικά 186 φορές. Ο «δράστης» δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του για να σηκώσει την μπάρα και να περάσει αλλά είχε υπολογίσει πως αν επιταχύνει και κολλήσει πίσω από το προπορευόμενο όχημα, μπορεί να περάσει χωρίς να πέσει πάνω του η μπάρα των διοδίων.

Βρέθηκε και πλέον κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και φυλάκιση

Μετά από ένα σημείο, λόγω του σούσουρου που είχε δημιουργηθεί, ένας υπάλληλος κατάφερε να πάρει το αριθμό της πινακίδας του και να ενημερώσει την αστυνομία. Οι Αρχές εντόπισαν τον οδηγό, τον συνέλαβαν και του απήγγειλαν κατηγορίες ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Αύριο 1η Ιουλίου θα γίνει η δίκη. Ο 30χρονος οδηγός πιθανότατα θα κληθεί να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο ενώ κινδυνεύει και με φυλάκιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: