• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σταθερή και άνετη είναι η B-Class στο δρόμο με την ανάρτησή της (προαιρετικά με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ) να ισοπεδώνει μοναδικά τις όποιες ανωμαλίες.

Η νέα B-Class θα είναι διαθέσιμη αρχικά, με τον νέο κινητήρα βενζίνης των 1,33 λίτρων με απόδοση 136 και 163 ίππων στις εκδόσεις Β180 και Β200 αντίστοιχα.

Οδηγούμε τη νέα Mercedes B-Class

10.614 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2018

Η τρίτη γενιά της B-Class… επιμένει πολυχρηστικά, προσαρμόζοντας στον χαρακτήρα της επιπλέον και ένα πιο «αθλητικό» ύφος που της χαρίζει και τον Sports Τourer προσανατολισμό.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή
Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Μπορεί η κατηγορία των μικρομεσαίων πολυχρηστικών να μην διάγει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν έχει ακόμα κάποιους παραδοσιακούς και ικανούς παίκτες. H Mercedes-Benz διατηρεί στην γκάμα της ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της κατηγορίας, που από το 2005 που παρουσιάστηκε έχει «πουλήσει» παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και βάζει και αυτή το λιθαράκι της στην αύξηση του μεριδίου των compact αυτοκινήτων της Mercedes,  μαζί με τις A-Class, CLA, CLA Shooting Brake και GLA.
 
Η B-Class μάλιστα, στην τρίτη της γενιά που μόλις παρουσιάστηκε και θα ξεκινήσει το λανσάρισμά της από τον προσεχή Φλεβάρη, βασίζεται πάνω στη νέα γενιά της Α-Class, στοιχείο που της επιτρέπει να συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα καλύτερα premium οικογενειακά με πολυχρηστικό χαρακτήρα. Την οδηγούμε στη Μαγιόρκα για να το διαπιστώσουμε...

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

19 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  B