Η Lamborghini Urus στο χώμα.

Οff-road πακέτο για Lamborghini Urus

10.166 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2019)

Mε ένα ειδικό πακέτο για οff-road περιπέτειες, η Lamborghini διασφαλίζει ότι το Super SUV είναι ικανότατο και στο χώμα.

Το Off-Road πακέτο της για την Lamborghini Urus παρουσίασε η ιταλική φίρμα προσφέροντας στην εμφάνιση του Super SUV μικρές αλλαγές αλλά και άλλες διαφοροποιήσεις ώστε να γίνει το μοντέλο πιο ικανό στις off-road διαδρομές.

Ξεκινώντας, η Urus λαμβάνει τώρα νέα ατσάλινα προστατευτικά στους προφυλακτήρες, ατσάλινης υφής περίβλημα στις απολήξεις της εξάτμισης και ράγες οροφής σε περίπτωση που θέλει να μεταφέρει ο οδηγός επιπλέον εξοπλισμό ή αποσκευές. Ανοξείδωτα προστατευτικά έχουν τοποθετηθεί και κάτω από σασί για να προστατευθούν τα «σπλάχνα» του αυτοκινήτου, ενώ αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η απόσταση του από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 248 χιλιοστά. Η γωνία προσέγγισης είναι τώρα 27,9 μοίρες (αντί για 20,3) ενώ η γωνία διαφυγής αυξήθηκε στις 28,3 μοίρες (αντί για 26,8).
 
Τα modes οδήγησης είναι τώρα έξι, αφού προσθέτονται στα υπάρχοντα οι επιλογές Terra και Sabbia για οδήγηση σε σκληρές off-road διαδρομές και σε χώμα ή χαλίκι αντίστοιχα.

Επειδή η οδήγηση στο χώμα μπορεί να κάνει την οδήγηση δύσκολη, η εταιρεία προσφέρει και ένα Washing πακέτο που διασφαλίζει την καλή ορατότητα του οδηγού ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την κατάσταση του οδοστρώματος.
 

Toyota
test center