H μπλε (Blu Tour De France).

H ασημένια (Argento Nürburgring).

H μαύρη (Nero Daytona).

Η κλασική κόκκινη.

Το οπίσθιο μερός της 488 Pista Piloti Ferrari.

Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς δέρμα Alcantara.

Την παρουσία τους στα καθίσματα κάνουν και εκεί τα χαρακτηριστικά χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Οι 4 εκδόσεις της 488 Pista Piloti Ferrari

3.305 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Στη δημοσιότητα ήρθαν όλες οι εκδόσεις της νέας Ferrari 488 Pista Piloti Ferrari. Δείτε περισσότερα.

Τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε η ειδική έκδοση 488 Pista Piloti Ferrari, με τη φίρμα να ανακοινώνει πως το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τέσσερις διαφορετικές χρωματικές επιλογές εμπνευσμένες από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή της μόνο η κόκκινη Ferrari 488 Pista Piloti Ferrari.
 
Πλέον όμως έχουμε στη διάθεσή μας και τις υπόλοιπες τρεις χρωματικές επιλογές, οι οποίες όπως έχει γίνει γνωστό είναι μία μπλε (Blu Tour De France), μία μαύρη (Nero Daytona) και μία ασημένια (Argento Nürburgring), που μαζί με την κόκκινη ολοκληρώνουν το «καρέ» των επιλογών της ειδικής έκδοσης του ιταλικού supercar.
Από κει και πέρα τίποτα δεν αλλάζει αναφορικά με το μοντέλο. Να θυμίσουμε πως η ειδική 488 Pista απέκτησε ένα μοναδικό εξωτερικό μέρος, το οποίο φέρει μια φαρδιά λευκή ρίγα που τρέχει κάθετα ολόκληρο το αμάξωμα, η οποία δεξιά και αριστερά της φέρει το πράσινο και το κόκκινο χρώμα, έτσι ώστε να σχηματίζει την ιταλική σημαία. Από κει και πέρα θέση στο αμάξωμα έχει πάρει και ο αριθμός 51 που είχε το αγωνιστικό αυτοκίνητο των Alessandro Pier Guidi και James Calado, ενώ η εξωτερική εικόνα ολοκληρώνεται με ένα εμπρόσθιο σπλίτερ, ένα αεροδυναμικό διαχύτη και ένα μεγάλο αεραγωγό στο καπό.
 
Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς δέρμα Alcantara, το οποίο έχει πάρει θέση στο μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, ενώ την παρουσία τους στα καθίσματα κάνουν και εκεί τα χαρακτηριστικά χρώματα της ιταλικής σημαίας. Η εξατομίκευση του εσωτερικού ολοκληρώνεται με πλήθος ανθρακονιμάτινων στοιχείων με ματ φινίρισμα, αλλά και το λογότυπο της Tailor που ευθύνεται για την νέα εμφάνιση της «Ιταλίδας καλλονής».
 
Τέλος σε ότι αφορά την μονάδα ισχύος η Piloti Ferrari 488 Pista τροφοδοτείται με την τελευταία έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα 3,9 λίτρων.

ELASTIKA 2024
moto