Γιορτάζοντας τις νίκες της στο αμερικάνικο πρωτάθλημα IMSA 2017 που της έδωσαν 4 τίτλους, η Cadillac παρουσιάζει τη νέα έκδοση Championship Edition για τα τρία της μοντέλα επιδόσεων.

Οι τιμές στις Η.Π.Α. ξεκινούν από τα 72.190 δολάρια για την ATS-V Sedan και τα 74.390 δολάρια για την Coupe, ενώ η μεγαλύτερη CTS-V (φωτό) κοστίζει 105.730 δολάρια. Θα φτιαχτούν μόλις 200 αντίτυπα της έκδοσης Championship Edition.

Τόσο η ATS-V (φωτό) όσο και η CTS-V μπορούν να αποκτηθούν στις τριπλής επίστρωσης βαφές Black Raven και Crystal White με γραφικά Cadillac V-Performance. Τα καπάκια των καθρεπτών είναι κόκκινα, όπως και οι δαγκάνες της Brembo στους V-Series τροχούς των 18 ή των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχει καταγραφέας Performance Data Recorder με Cosworth Toolbox, αλλά και το πακέτο Morello Red, που περιλαμβάνει τα καθίσματα Jet Black Recaro, τα κόκκινα υποβραχιόνια εμπρός-πίσω και το carbon φινίρισμα κόκκινης γυαλιστερής απόχρωσης.

Οι Cadillac του πρωταθλητή

2.771 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Η Cadillac «σάρωσε» στο φετινό πρωτάθλημα IMSA της Β. Αμερικής παίρνοντας 4 τίτλους. Για να γιορτάσει το γεγονός φτιάχνει μια σπέσιαλ έκδοση για τα τρία της μοντέλα επιδόσεων. Ας γνωρίσουμε τις ATS-V (Sedan & Coupe) και CTS-V Championship Edition…

Γιορτάζοντας τις νίκες της στο αμερικάνικο πρωτάθλημα IMSA 2017 (International Motor Sports Association) που της έδωσαν τους τίτλους Manufacturer, Driver, Team και Endurance, η Cadillac παρουσιάζει τη νέα έκδοση Championship Edition για τα τρία της μοντέλα επιδόσεων.
 
Οι τιμές στις Η.Π.Α. ξεκινούν από τα 72.190 δολάρια για την IMSA 2017 Championship Edition ATS-V Sedan, ενώ η έκδοση Coupe κοστίζει 74.390 δολάρια. Η σχετική εκδοχή της μεγαλύτερης CTS-V ζητάει το αντίτιμο των 105.730 δολαρίων.
 
Τόσο η ATS-V όσο και η CTS-V μπορούν να αποκτηθούν στις αποχρώσεις Black Raven και Crystal White. Η βαφή έχει τριπλή επίστρωση και διακοσμείται από γραφικά Cadillac V-Performance στο καπό και το πίσω σπόιλερ. Τα καπάκια των καθρεπτών είναι κόκκινα (Red Obsession), όπως και οι δαγκάνες της Brembo στους V-Series τροχούς των 18 (ATS-V) ή των 19 ιντσών (CTS-V). Την εικόνα ολοκληρώνουν τα DPi-V.R γραφικά στα πίσω μικρά πλευρικά τζάμια.
   
Στο εσωτερικό τα μοντέλα εξοπλίζονται με καταγραφέα δεδομένων Performance Data Recorder με Cosworth Toolbox. Υπάρχει ηλιοροφή, κάμερα οπισθοπορείας και το πακέτο Morello Red, που περιλαμβάνει τα αγωνιστικής έμπνευσης καθίσματα Jet Black Recaro, τα κόκκινα υποβραχιόνια εμπρός-πίσω και το carbon φινίρισμα κόκκινης (Morello) γυαλιστερής απόχρωσης.
 
Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν το πακέτο Carbon Fiber της Cadillac που προσθέτει στο «μείγμα» εμπρόσθιο splitter, αεραγωγό καπό, πίσω σπόιλερ και διαχύτη από ανθρακονήματα. Ωστόσο, η CTS-V διατίθεται επίσης και με το πολυτελές πακέτο Luxury Package, που προσφέρει τριζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, ηλεκτρικό σκίαστρο του πίσω παρμπρίζ και πολλά άλλα.
 
Συνολικά, η Cadillac θα φτιάξει μόλις 200 αντίτυπα των εκδόσεων Championship Edition. Όλα τους θα φτάσουν μέσα στο Δεκέμβριο σε επιλεγμένους εμπόρους της εταιρείας στη Βόρεια Αμερική.

Toyota
moto