H φίρμα θα φέρει νέα αυτόνομα αυτοκίνητα 4ου επιπέδου σε κάποιες «έξυπνες πόλεις» και όλο αυτό το πρότζεκτ θα έχει πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι το 2021.

Οι αυτόνομες τεχνολογίες της Kia έρχονται

1.604 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

Μπορεί στην έκθεση CES που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας η Kia να παρουσίασε το concept του ηλεκτρικού Niro , ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχεία της κορεατικής φίρμας.

Συγκεκριμένα η φίρμα έδωσε μία επιπλέον πληροφορία για τους μελλοντικούς της στόχους, αναφέροντας πως θα φέρει νέα αυτόνομα αυτοκίνητα 4ου επιπέδου σε κάποιες «έξυπνες πόλεις» και όλο αυτό το πρότζεκτ θα έχει πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι το 2021.
 
Μάλιστα η αυτοκινητοβιομηχανία έκανε σαφές πως θα δημιουργήσει ένα μεγάλο στόλο δοκιμαστικών αυτόνομων αυτοκινήτων, τα οποία και θα δοκιμάσει στους δημόσιους δρόμους από το 2019, πριν ολοκληρώσει το έργο της, δύο χρόνια αργότερα με την είσοδο των αυτόνομων αυτοκινήτων.
Η Kia αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις που θα επιλέξει να λανσάρει αυτά το αυτόνομα αυτοκίνητα, επαναλαμβάνοντας πως όλο αυτό θα αποτελέσει ένα μέρος του πιλοτικού προγράμματος.
 
Μιλώντας για τα σχέδια της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της Kia, Woong-chul Yang, δήλωσε ότι τα όποια πλάνα σχετικά με την αυτονομία θα έρθουν λίγα χρόνια νωρίτερα, πριν εισάγει αυτές τις τεχνολογίες στα μοντέλα της, τα οποία θα εξοπλιστούν με αυτές από το 2025.

AUTOFIT PASXA
vw