Η εγκατάσταση είναι υπόθεση πέντε λεπτών.

H «me» διαθέσιμη & για «παλιές» Μercedes!

3.252 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

Μέσω ενός αντάπτορα η Mercedes δίνει την δυνατότητα στους πελατες της να αποκτήσουν την υπηρεσία «me», ανεξάρτητα με το πόσο παλιό είναι το αυτοκίνητο τους. Διαβάστε πως.

Την δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε μια σειρά από εφαρμογές της Mercedes, ακόμα και αν το μοντέλο που έχει είναι παλιό, δίνει η γερμανική μάρκα μέσω του αντάπτορα «me» και σε συνεργασία με μια εφαρμογή που μπορεί να κατεβεί γρήγορα και εύκολα σε κάθε smartphone εντελώς δωρεάν.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Mercedes στο Ηνωμένο Βασίλειο, κα. Sally Jones δήλωσε σχετικά: «O προσαρμογέας αυτός δίνει στους περισσότερους πελάτες μας την ευκαιρία να επωφεληθούν από την υπηρεσία Mercedes me. H υπηρεσία αυτή συνδέει τους πελάτες μας με το αυτοκίνητο τους, επιτρέποντας τους να αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για αυτό, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού».
 
Όταν ο αντάπτορας συνδεθεί με το αυτοκίνητο, ο οδηγός μπορεί να ενημερωθεί μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο με στοιχεία σχετικά με την ποσότητα καυσίμου που του έχει απομείνει, την αυτονομία του, πόση ώρα είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο ή να μάθει πότε χρειάζεται το επόμενο service. H εφαρμογή μπορεί ακόμα και να αποθηκεύει το μέρος που είναι σταθμευμένο το όχημα, ώστε να μπορεί να το βρει ο οδηγός πιο εύκολα ενώ μπορεί και μετράει τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο.

Η εγκατάσταση είναι υπόθεση πέντε λεπτών ενώ για να ενεργοποιηθεί πρέπει μόνο να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό στην υπηρεσία «me» και να ειδοποιήσεις την Mercedes να συνδέσει τον λογαριασμό σου με το αυτοκίνητο.

Αν θέλεις να επωφεληθείς και εσύ από όσα προσφέρει η υπηρεσία μπες εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
 

NEO TRAFIC
Audi