• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Stelvio QV αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των "γρήγορων SUV στο Nurburgring.

Oι πρώτες τιμές της Stelvio

6.414 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2017

Το πρώτο κοστολόγιο για το πολυαναμενόμενο SUV της Alfa Romeo διέρρευσε στη δημοσιότητα. Στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνισμό, με 280 ίππους η First Edition.

 
Η Alfa Romeo συνηθίζει να ανακοινώνει τιμές και εξοπλιστικά επίπεδα με το «πάσο» της. Συνέβη με την Giulia, συμβαίνει με την Stelvio. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η ελβετική αντιπροσωπεία στάθηκε απρόσεκτη και το φυλλάδιο του νέου SUV έπεσε στα χέρια των Ελβετών alfisti.

Σύμφωνα με αυτό, η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει ονομάζεται “First Edition” και θα διαθέτει τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Giulia Veloce, απόδοσης 280 ίππων. Οι επιδόσεις είναι επιπέδου Porsche Μacan, με το 0-100 να απαιτεί μόλις 5.5 δλ. και την επιτάχυνση να σταματάει στα 234 χλμ/ώρα.
Το αντίτιμο στην Ελβετία ανέρχεται στα 62.050 ευρώ, οπότε αν προσθέσουμε φόρους πολυτελείας και λοιπά θεσμικά «τιμαλφή» μπορούμε να περιμένουμε μια τιμή στην περιοχή των 65-70 χιλιάδων για την Ελλάδα. Εάν φαίνεται πολύ, οι Ιταλοί αντιτείνουν τον υπερπλήρη εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει ζάντες –σχεδίου Ferrari, παρακαλώ- 20 ιντσών, δερμάτινο σαλόνι και φινίρισμα ξύλου ή αλουμινίου στο ταμπλό, bi-xenon προβολείς με Advanced Frontlighting System, αυτόνομο σύστημα ακινητοποίησης σε καταστάσεις ανάγκης, infotainment με οθόνη αφής 8.8ΆΆ και κάμερα οπισθοπορείας.

Στη χώρα μας αναμένεται να έρθει στα μέσα του έτους.